„Am văzut cu ochii mei, s-a dus să ia bani de acolo. Nu era un milion, erau 60 de milioane de euro”

„Am văzut cu ochii mei, s-a dus să ia bani de acolo. Nu era un milion, erau 60 de milioane de euro”

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit un lucru pe care puțini îl știau despre Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB-ului, scrie digisport.ro .

Gigi Becali are încredere oarbă în Ionuț Luțu: „Erau 60 de milioane de euro”

”Micul Hagi” a fost unul dintre marile talente ale fotbalului românesc, spun foștii săi colegi, antrenori sau oameni care l-au văzut jucând. Băiatul cuminte din județul Olt putea deveni un jucător de clasă mondială, dar s-a mulțumit cu puțin și, la 47 de ani, după o carieră ratată, Ionuț Luțu a ajuns ”aghiotantul” lui Gigi Becali.

Încrederea finanțatorului de la FCSB în ”slujitorul” său este una imensă, iar o declarație recentă a lui Dumitru Dragomir întărește acest lucru.

”Am văzut cu ochii mei, nu mi-a povestit cineva. Cheile de la casa de bani erau la Luțu și el s-a dus să ia bani de acolo. Ce milion? Erau 60 de milioane! De euro, bineînțeles! Erau cheile la Luțu”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Nu este prima dată când Dragomir îl laudă pe angajatul lui Gigi Becali. La începutul anului, fostul președintele LPF l-a propus pe Ionuț Luțu în funcția de antrenor al FCSB-ului: ”E de o istețime rară, altfel nu îl ținea Becali atâta timp după el, iar el de asta ar trebui apreciat, că rezistă lângă el. Dacă nu ai stăpânirea necesară și caracter nu poți rezista”.

”Luțu are un stăpân care-l iubește!”. Cum a ajuns ”Micul Hagi” mâna dreaptă a lui Gigi Becali

În ultimii ani, Ionuț Luțu a devenit mâna dreaptă a lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că și-a dorit dintotdeauna să aibă un angajat loial, precum a văzut în filmele turcești, iar ”Dumnezeu i l-a dat pe Luțu”.

”Eu nu am întâlnit un om ca Luțu până acum. Mă minunez și eu. Mă refer la loialitatea lui față de stăpân. El are un stăpân care îl iubește, un frate.

Vedeam un film, Valea Lupilor, cu turci, vedeam miniștri care aveau o persoană loială lângă ei. Dacă nu convine termenul de stăpân, nu îl mai folosesc. Am zis ce aș da să am și eu un asemenea om și Dumnezeu mi l-a dat”, a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în urmă cu patru ani.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cântăreața ucraineană Inna Voronova riscă 8 ani de închisoare după ce a filmat și apoi a distribuit videoclipuri cu apărarea antiaeriană a Ucrainei

2 Surprize, surprize / „Omul cu gaura” din ANAF face nuntă la hotelul unui „mare contribuabil”, apropiat de OMV!

3 Liderul nord-coreean Kim Jong-Un are două mari vicii / Raport oficial al de agenților secreți din Coreea de Sud

4 ​„Sindromul Ucraina”, bomba cu ceas pe care armata rusă încearcă să o ascundă sub preș

5 VIDEO „A început faza a doua” / Rebelii anti-Putin au intrat din nou pe teritoriul Federației Ruse