„Am vrut să merg în paradis cu ei”/Profesoară de matematică din Nepal, condamnată pe viață în Austria după ce și-a ucis cei trei copii

„Am vrut să merg în paradis cu ei”/Profesoară de matematică din Nepal, condamnată pe viață în Austria după ce și-a ucis cei trei copii

O femeie originară din Nepal și-a ucis prin sufocare cei trei copii (de 8 și 3 ani și un bebeluș de 8 luni), într-un apartament din Viena-Donaustadt, fiind condamnată în primă instanță la închisoare pe viață.

Teribila triplă crimă a propriilor copii a trebuit judecată a doua oară în aceste zile, în fața unui juriu vienez iar verdictul a fost același. Declarațiile femeii au fost cutremurătoare, scrie heute.at .

Reamintim că în urmă cu aproape un an, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Viena, și-a ucis cei trei copii într-o zi de sâmbătă, dimineață. Din primele cercetări, s-a constatat că femeia și-a omorât copiii prin sufocare, apoi a încercat să se sinucidă. Tot ea a fost cea care a anunțat poliția.

Rănile pe care și le-a provocat nu i-au pus viața în pericol și nici nu au necesitat internarea în spital.
„Am vrut să merg în paradis cu ei”

Femeia, profesoară de matematică în Nepal, a spus că era disperată de căsătoria ei aranjată și de existența ei ca gospodină și mamă. ”Atunci de ce ți-ai sufocat cu cruzime proprii copii cu o pernă?” A întrebat judecătorul. „Pentru că îi iubesc – am vrut să merg cu ei în paradis”, a răspuns femeia de 32 de ani.

Potrivit expertului, Dr. Hofmann, inculpata este o femeie foarte deprimată, dar nu nebună. După ce copiii ei au murit, ea și-a tăiat încheieturile și a băut pesticide. Când încercarea de sinucidere a eșuat, ea a sunat la poliție. Dar pentru cei doi copii cu vârsta de opt și trei ani, precum și pentru bebelușul de opt luni, orice ajutor a venit prea târziu.

Avocata apărării, Astrid Wagner, a fost vizibil dezamăgit după verdict. Clientul ei cu deficiențe psihice severe a primit – la fel ca în primul proces – închisoare pe viață. Pentru Wagner, chiar și independența curții a fost pusă sub semnul întrebării. Ea a anunțat imediat: „Facem apel”. Prin urmare, hotărârea nu este definitivă.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale