AMĂNUNTE Dragnea a fost citat la DNA ca SUSPECT! Avocații vorbesc despre grup infracțional organizat!

AMĂNUNTE Dragnea a fost citat la DNA ca SUSPECT! Avocații vorbesc despre grup infracțional organizat!

Dragnea a fost citat la DNA ca suspect! Avocații vorbesc despre grup infracțional organizat! E groasă rău. Dar, mai înainte de a intra în amănunte trebuie să vă spunem cum am aflat noi, miercuri, despre ce i se va întâmpla lui Dragnea. Pare incredibil dar este adevărul adevărat. De la unul dintre avocații lui Dragnea. Care era la o masă cu cineva, într-un cunoscut restaurant din București. Lângă o masă a unui cunoscut de-al nostru. Care a auzit, de-a fir a păr, cum avocatul, agitat și îngrijorat, îi povestea ăluia, semi-cifrat, ce i se întâmplă lui Dragnea.

Am fi vrut noi să fi fost o chestie mai profi, dar n-a fost așa, a fost noroc chior, banalitate de doi lei. Așa cum de multe ori se întâmplă în spatele unor dezvăluiri șocante.

Concluzionând, Dragnea are calitatea de suspect în dosar. Și este terminat. Pentru că l-au încadrat la grup infracțional organizat. Și, spunea avocatul, este sigur că se vor organiza proteste la Parlament, și nu va scăpa de aprobarea cererii DNA. De fapt vorbim despre două cereri. De începerea urmăririi penale și de încuviințarea reținerii.

Repetăm, aceste informații erau valabile miercuri. De atunci Dragnea a plecat din țară. Pentru a se proteja de înregistrări. 

Repetăm acuzațiile: abuz în serviciu, spălare de bani și constituire de grup infracțional organizat.

Amănunt interesant: Tot luni are și Orban ultima înfățișare la recursul de la Înalta Curte. Va rămâne în pronunțare.

Ziua 13 pentru PSD și PNL...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina