Ambasadorul Hans Klemm: Toate urările de bine și felicitările noastre României cu ocazia Zilei Naționale!

Ambasadorul Hans Klemm: Toate urările de bine și felicitările noastre României cu ocazia Zilei Naționale!

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, a transmis României toate urările de bine cu ocazia Zilei Naționale, evocând totodată sacrificiul eroilor care au murit pentru țara lor.

"SUA își exprimă mulțumirea pentru parteneriatul strategic pe care îl avem cu România. Le dorim tuturor românilor pace, dar, în același timp celebrăm alături de ei unitatea de care se bucură astăzi ca membru al comunității transatlantice. Totodată, trebuie să ne amintim, așa cum o facem și în această dimineață, sacrificiul pe care l-au făcut românii pentru a obține tot ceea ce au astăzi. Iar acest sacrificiu, în special în ultimii peste o sută de ani ani, a fost enorm. Toate urările de bine și felicitările noastre României cu ocazia Zilei Naționale!", a afirmat ambasadorul, după ce a participat la ceremonia organizată în Parcul Carol I cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

O ceremonie militară și religioasă de depuneri de coroane a avut loc, vineri dimineață, la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I pentru a marca Ziua Națională, la eveniment fiind prezenți președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /