Andreea Cosma a depus plângere penală la Poliţie, după mai multe ameninţări primite la telefon

Andreea Cosma a depus plângere penală la Poliţie, după mai multe ameninţări primite la telefon

Deputatul PSD Andreea Cosma s-a prezentat miercuri la sediul IGPR pentru a depune o plângere penală, după ce ar fi primit mai multe ameninţări la telefon, au declarat oficiali din IGPR.

Inspecţia Judiciară a anunţat pe 16 februarie că se fac verificări prealabile la Serviciul Teritorial Ploieşti al DNA, pentru identificarea eventualelor indicii privind săvârşirea unor abateri disciplinare.

"În prezent, o echipă de inspectori judiciari de la Direcţia de inspecţie judiciară pentru procurori efectuează verificări prealabile, în conformitate cu dispoziţiile art. 45 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, cu modificările ulterioare, pentru a se stabili dacă există indicii în legătură cu săvârşirea unor abateri disciplinare", se precizează într-un comunicat al Inspecţiei Judiciare transmis AGERPRES.

Conform aceleiaşi surse, verificările au fost demarate după ce instituţia s-a sesizat din oficiu, pe 12 februarie, ca urmare a apariţiei în media a unor informaţii privind activitatea profesională şi conduita unor procurori de la DNA Ploieşti.

Postul de televiziune Antena 3 a prezentat, pe 11 februarie, mai multe înregistrări audio în care erau redate presupuse discuţii ale procurorului-şef al Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA, Lucian Onea, cu fostul deputat Vlad Cosma, trimis în judecată într-un dosar de corupţie, referitoare la falsificarea unor probe din dosare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?