Andreescu, imagini teribile de la Miami: A plâns și a fost scoasă de pe teren cu scaunul cu rotile VIDEO

Andreescu, imagini teribile de la Miami: A plâns și a fost scoasă de pe teren cu scaunul cu rotile VIDEO

Zâmbetul Biancăi Andreescu (Canada, 31 WTA), atât de fermecător când a acordat un interviu în limba română, după victoria cu Emma Răducanu (Marea Britanie, 72 WTA) în turul I de la Miami Open , a dispărut. Pentru că, din păcate, în noaptea de luni spre marți, canadianca s-a „rupt“ în timpul duelului din optimi, cu Ekaterina Alexandrova (Rusia, 18 WTA).

După un set pierdut la tie-break, cu 0-7, „Bibi“ părea a fi pe val, în actul secund, având 2-0. La acest scor însă, canadianca a dat să se arunce după o minge, moment în care s-a accidentat atât de grav, încât, pur și simplu, a căzut pe teren și a început să plângă instantaneu din cauza durerii. Bineînțeles, în aceste condiții, Andreescu a fost scoasă de pe teren într-un scaun cu rotile, în aplauzele publicului, fiind îmbrățișată și încurajată de Alexandrova.

Pentru Andreescu urmează acum aflarea unui diagnostic din partea medicilor și lungul drum al recuperării. Deși are doar 22 de ani, ea s-a tot luptat cu accidentările după acel 2019 fabulos, în care a câștigat Indian Wells, Toronto, US Open și a jucat la Turneul Campioanelor. La vremea respectivă, spre finalul stagiunii, chiar într-o partidă cu Halep la Turneul Campioanelor, „Bibi“ s-a accidentat grav. Și a urmat un 2020 în care n-a bifat niciun meci! La revenirea pe teren, Andreescu n-a mai fost aceeași jucătoare, ceea ce se vede și în cifrele ei:

*2021: 17 victorii, 12 înfrângeri. A încheiat anul pe 46 WTA

*2022: 20 de victorii, 13 înfrângeri. A încheiat anul pe 46 WTA

*2023: 9 victorii, 7 înfrângeri. Se află pe locul 31 WTA

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…