Antonia, lovitură dură din partea socrului ei

Antonia, lovitură dură din partea socrului ei

Trăieşte cea mai bună perioadă a sa din punct de vedere profesional, dar în plan personal e în mijlocul unui vis urât, scrie Click.ro.

În paralel, cântăreaţa se află şi în proces de divorţ cu Vincenzo Castellano, de care s-a separat în octombrie 2012. Până când instanţa va decide soarta fetiţei, Antonia e încolţită din toată părţile, mai ales de persoane din familia fostului soţ. Tatăl lui Vincenzo, Ciro Castellano, a răsucit cuţitul în rană şi i-a amintit artistei că are o relaţie cu Alex Velea.

"Nimeni nu i-a interzis Antoniei să îşi vadă copilul. Eu vreau ca Maya să crească şi cu tată, şi cu mamă. Acum Antonia are o altă relaţie, mi-a spus mie acest lucru acum un an. Nu are timp să vină să îşi vadă copilul. E vedetă, are multe concerte. Vreau ca Maya să aibă un singur tată, adică pe Vicenzo. Antonia a crescut 7 ani lângă mine şi sper că nu m-am înşelat în privinţa ei din anumite puncte de vedere", a spus Ciro ieri, la matinalul de la Antena Stars.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Olena Zelenska, gest controversat în Serbia. Priviți cum se uită soția președintelui sârb la ea, dar și cum se uită ea la Kuleba!

2 Rusia, cea mai dementă amenințare la adresa României de când a invadat Ucraina

3 Nu vin vești bune din Ucraina, rușii au pătruns în apărarea de lângă Harkov

4 Primul semn major că trebuie să ne pregătim pentru un război lung

5 Bloomberg anunță că Omenirea a intrat în cel de-Al Treilea Război Mondial, între două blocuri care se luptă pentru supremație