Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct!/O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pentru funcția de ministru al Sănătății?

Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct!/O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pentru funcția de ministru al Sănătății?

Numele judecătoarei Camelia Bogdan, specializată pe combaterea spălării banilor și suspendată momentan din magistratură, este vehiculat în tabăra USR-PLUS pentru preluarea funcției de ministru al Sănătății, dezvăluie Curentul .

Intransigentă, Camelia Bogdan s-ar potrivi în fotoliul de ministru al Sănătății, un domeniu profund corupt după cum explica Laura Codruța Kovesi când conducea DNA, vezi AICI și unde șpăgile ajung acum și la 50% din valoarea contractului.

Judecătoarea Camelia Bogdan a intrat în atenția publicului când în anul 2010 a verificat personal un document medical de la Spitalul AKH Viena, prezentat în instanță de avocații lui Sorin Ovidiu Vîntu și a constatat că medicul care parafase adeverința eliberată omului de afaceri pentru o afecțiune la picior, era de fapt ginecolog. Imediat judecătoarea a fost înlocuită de conducerea Tribunalului București în dosar cu fosta judecătoare Elena Burlan, condamnată ulterior pentru luare de mită.

Cami a devenit celebră însă după ce l-a condamnat la 10 ani de închisoare pe fondatorul Antenelor, Dan Voiculescu și a confiscat 60 de milioane de Euro din averea acestuia, devenind ulterior victima răzbunării mogulului infractor care cu ajutorul unor magistrați dubioși din CSM, a reușit suspendarea și apoi excluderea din magistratură a judecătoarei, decizia fiind în faza de judecare a contestației la ÎCCJ.

În acest timp, judecătoarea poate ocupa orice funcție, îndeplinind și criteriul de absolvire de studii juridice prevăzut în Legea Sănătății pentru managerii de spitale, pentru funcția de ministru neexistând vreun criteriu de eligibilitate.

Numirea Cameliei Bogdan ca ministru al Sănătății ar băga în fibrilație mafia din sănătate, mufată la banii publici iar simpla vehiculare a numelui său l-ar face pe fostul pușcăriaș Dan Voiculescu să arunce șuvoaie de venin. Vi-i imaginați vituperând pe Gâdea, Ciuvică, madam Monica Pop ș.a.?


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa