Arabii fascinează: Neymar la Al-Hilal. Sumele afacerii te lasă cu gura căscată

Arabii fascinează: Neymar la Al-Hilal. Sumele afacerii te lasă cu gura căscată

Campionatul saudit, unul de care românii râdeau până acum câțiva ani după cum Adevărul a arătat aici, e acum printre cele mai mediatizate întreceri fotbalistice de pe planetă! Și e normal să fie așa din moment ce, în această vară, au aterizat în Regat niște nume colosale pentru sume cu adevărat amețitoare.

Neymar are de ce să fie bucuros: va câștiga un salariu colosal la Al-Hilal

Iar saudiții tocmai și-au întregit capodopera fotbalistică. Pentru că, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, un specialist al transferurilor internaționale, s-a realizat și afacerea Neymar la Al-Hilal. Starul brazilian pentru care PSG a plătit 222 de milioane de euro în august 2017, aducându-l pe „Parc des Princes“ de la Barcelona, a bătut palma cu cea mai iubită formație din Regat. Aici, sub comanda lui Jorge Jesus (69 de ani), brazilianul va juca alături de alte vedete, precum Sergej Milinković-Savić, Ruben Neves, Moussa Marega și Kalidou Koulibaly.

Iată cifrele trecerii lui Neymar de la PSG la Al-Hilal Riad:

*Suma de transfer: În jurul sumei de 100 de milioane de euro

*Salariul jucătorului: 80 de milioane de euro pe sezon. Contractul va fi pe 2 ani, ceea ce înseamnă că Neymar va încasa, în total, 160 de milioane de euro

*Numărul de tricou al brazilianului la Al-Hilal: 10

PSG și Al-Hilal au bătut deja palma pentru această afacere. În următoarele ore, Neymar va călători în Arabia Saudită și, după efectuarea vizitei medicale, va semna contractul cu formația din Riad.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB