Arad: Trei persoane, reţinute pentru tâlhărirea unui bărbat

Arad: Trei persoane, reţinute pentru tâlhărirea unui bărbat

Trei persoane au fost reţinute pentru tâlhărirea unui bărbat de 76 de ani, din Arad, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

"La data 5 februarie 2021, în jurul orei 12,45, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 76 de ani, din Arad, că în timp ce se întorcea de la cumpărături, în jurul orei 11,20, un bărbat necunoscut a intrat în scara unui bloc de pe strada Predeal, iar în faţa apartamentului său l-a lovit, i-a sustras borseta, după care a fugit. În baza semnalmentelor furnizate şi a informaţiilor deţinute, au fost dispuse, de îndată, în teren, efective sporite de poliţie", informează sursa citată.

Potrivit IPJ, la scurt timp, pe Calea Aurel Vlaicu, în dreptul unui fast-food, poliţiştii au depistat, în flagrant delict, trei persoane care corespundeau semnalmentelor, un bărbat de 18 ani, din judeţul Mureş şi două femei, de 17 şi 30 de ani, din Arad, având asupra lor bunurile persoanei vătămate.

În fapt, s-a reţinut că una dintre femei l-a însoţit pe tânăr în scara blocului, iar cealaltă a aşteptat afară.

Cei trei au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 1 de Poliţie Urbană Vlaicu, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban