Argentina zguduită: Familia lui Messi, victima unui jaf armat! Detaliile incidentului

Argentina zguduită: Familia lui Messi, victima unui jaf armat! Detaliile incidentului

Mai mulţi infractori au atacat, miercuri, o maşină care transporta bani proveniţi din comerţ şi care aparţineau socrilor fotbalistului argentinian Lionel Messi la Rosario (300 km de Buenos Aires), furând 21.500 de dolari şi deschizând focul, a raportat poliţia, citată de AFP.

Lionel Messi

Doi agresori au spart geamurile maşinii care transporta doi angajaţi ai unui supermarket aparţinând familiei soţiei lui Messi, Antonella Roccuzzo, precum şi unui văr al acesteia, informează AFP.

Aceştia au furat două sacoşe conţinând 8 milioane de pesos din încasări (21.500 dolari), bani care urmau să fie depuşi la o bancă din Rosario. Înainte de a dispărea cu maşina, agresorii au deschis focul. Ocupanţii maşinii atacate au fost şocaţi de cele întâmplate, dar au scăpat nevătămaţi.

Socrii lui Messi nu sunt la primul incident de acest gen, fiind atacaţi la Rosario, oraşul căpitanului echipei Argentinei. În luna martie, grilajul metalic de la un supermarket aparţinând familiei Roccuzzo a fost mitraliat în cursul nopţii, iar atacatorii au lăsat un mesaj misterios: "Messi, te aşteptăm, Javkin (primarul din Rosario) este un narcoman, nu te va proteja".

Anchetatorii au apreciat la vremea respectivă că atacul nu-l viza neapărat pe Messi, ci "rezonanţa" utilizării numelui său. Primarul Pablo Javkin a afirmat că atacul a fost legat de politic, având în vedere alegerile locale care urmau.

Poliţia a anunţat că verifică toate pistele în curs, luând amprente de la faţa locului şi vizionând imaginile de pe camerele video.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat