Argeş: Încă cinci cadre medicale din Câmpulung Muscel confirmate cu COVID-19

Argeş: Încă cinci cadre medicale din Câmpulung Muscel confirmate cu COVID-19

Încă cinci cadre medicale din Câmpulung Muscel au fost confirmate cu COVID-19, numărul total ajungând la opt, a anunţat, joi, Instituţia Prefectului Argeş.

"Este vorba despre trei asistente medicale şi două infirmiere de la Spitalul Municipal Câmpulung. Se aşteaptă însă rezultatele testelor pentru mai mulţi colegi ai cadrelor medicale deja confirmate pozitiv", se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului.

Primele trei cadre medicale din municipiul Câmpulung Muscel au fost confirmate cu COVID-19 în urmă cu o zi.

"Este vorba despre două asistente medicale de la Spitalul Municipal Câmpulung şi o infirmieră de la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung. Cele trei cadre medicale manifestă forme uşoare ale bolii provocate de coronavirus şi se află în prezent internate la Spitalul Orăşenesc Mioveni", preciza Instituţia Prefectului.

În judeţul Argeş s-au înregistrat, până joi dimineaţă, 34 de cazuri de COVID-19, alte cinci persoane fiind declarate vindecate. De asemenea, la începutul săptămânii a fost înregistrat decesul unei femei de 89 de ani diagnosticată pozitiv, care avea şi alte afecţiuni cronice şi fusese internată la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”