Argeş: Poliţiştii fac verificări după apariţia unei filmări cu un braconier care omoară o căprioară

Argeş: Poliţiştii fac verificări după apariţia unei filmări cu un braconier care omoară o căprioară

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă, marţi, după apariţia unei filmări în care un braconier prinde o căprioară cu ajutorul ogarilor şi apoi o omoară.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini in care un bărbat, cu ajutorul unor câini de vânătoare, braconează un exemplar de căprior, poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj, în acest moment desfăşurându-se cercetări pentru depistarea persoanei care apare în imagini şi tragerea acesteia la răspundere penală", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, subcomisarul Mădălin Zamfir.

Verificările au început după ce mai multe site-uri de ştiri din Argeş au preluat o filmare făcută, potrivit unor informaţii, pe un fond de vânătoare privat din sudul judeţului Argeş. În imagini apare un bărbat care omoară cu mâinile goale o căprioară, prinsă cu ajutorul unor ogari. AGERPRES / (AS - autor: George Onea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…