Argeş: Trei bărbaţi care aprovizionau consumatorii de droguri din Piteşti şi Bucureşti au fost reţinuţi

Argeş: Trei bărbaţi care aprovizionau consumatorii de droguri din Piteşti şi Bucureşti au fost reţinuţi

Trei bărbaţi, suspectaţi că aprovizionau consumatorii de droguri din judeţul Argeş şi municipiul Bucureşti, au fost reţinuţi în urma unei acţiuni coordonate de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis, joi, AGERPRES, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti au efectuat două percheziţii domiciliare la Piteşti, urmate de surprinderea în flagrant, la Bucureşti, a unui bărbat care a comercializat cantitatea de aproximativ 100 de grame canabis contra sumei de 3.800 de lei.

"Ulterior, a fost obţinut şi pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucureşti. În urma percheziţiilor efectuate au fost descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării cantităţile de 350 de grame de amfetamină, 150 de comprimate ecstasy, aproximativ 100 de grame de NPS, aproximativ 200 de grame de ketamină, 16 timbre LSD, aproximativ 40 de grame de cocaină, 50 de grame de ciuperci psilocybe, 10 grame de fragmente vegetale, precum şi instrumente destinate porţionării şi consumului de droguri, 1.200 de lei şi mai multe telefoane mobile", se precizează în comunicat.

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2021 - martie 2022, cei trei au comercializat consumatorilor din municipiile Piteşti şi Bucureşti importante cantităţi de droguri de risc şi de mare risc.

Inculpaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi joi la Tribunalul Argeş cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...