Așa o fi? Dezvăluire-ȘOC făcută de fostul șef al ANAF!

Așa o fi? Ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, ar suna personal la șefii companiilor de stat să facă rost de câteva sute de milioane de lei, după care iese public şi afirmă ca sunt bani, deşi nu sunt, afirmă Gelu Diaconu, fost preşedinte ANAF în perioada 2012-2016.

Ce scrie Diaconu:

„Ministrul Finantelor, Ionut Misa, suna personal la sefii companiilor de stat sa faca rost de cateva sute de milioane de lei si apoi iese public sa va linisteasca ca sunt bani. Nu sunt!

Pe fondul imensului scandal al lipsei banilor pentru salariile angajatilor Ministerului Apararii finalizat cu executia tapului ispasitor Tutuianu, tandemul Tudose-Misa da asigurari poporenilor ca situatia bugetului public sta pe roze. O minciuna sfruntata, ca multe altele!

Exista o presiune fantastica asupra deficitului bugetar generata de inconstienta crestere a cheltuielilor cu salariile si pensiile precum si nerealizarii veniturilor programate. Cu situatia de la Ministerul Apararii se confrunta si alte ministere/agentii.

Din dorinta de a da o aparenta pozitiva rectificarii vor umfla artificial veniturile programate pentru cele patru luni ramase pana la sfarsitul anului.

Pentru informarea corecta a dvs. aflati ca, de la inaltimea functiei sale, ministrul Misa, personal, a sunat in disperare de cauza la sefii companiilor nationale pentru "a face rost" de cateva sute de milioane de lei din restul de lichiditati anemice ramase la dispozitia acestora, dupa ce anterior li se "confiscasera" deja rezevele.

Dupa ce au pus in pericol dezvoltarea tarii prin strangularea investitiilor publice li se fragilizeaza viitorul companiilor emblematice ale statului roman: Hidroelectrica, Romgaz, Transgaz, Nuclearelectrica...

De ce fac toate acestea? 
Simplu: ca sa salveze ce se mai poate salva din mincinosul program de guvernare al lui Dragnea&Valcov.”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, fol…

2 VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a…

3 Băsescu și Ponta, bălăcăreală la Cocina TV! Ponta: După şase seara, culcaţi-vă / Băsescu: E tonul prostului

4 Numărul cazurilor noi de coronavirus se menține uriaș / 592 de cazuri de infectare cu Covid după 14.680 de teste…

5 Demisie de ultima oră din PSD! / Prăbușirea în sondaje se accelerează! PSD ar pierde 1,5 procente lunar!