Așa o fi?

Așa o fi?

Tabăra oricum tot mai rarefiată a iohanniștilor din sistem tocmai ce și-a mai luat o ”rangă în dinți” care i-ar putea scoate chiar definitiv din jocul Puterii. Mai ales că, de această dată, chiar că nu mai au nicio scuză profesională pentru contraatacul nebun de zilele trecute, de la DNA. Atunci când o ”banală” operațiune de ”racolare” a unor parlamentari din Opoziție nu doar că s-a transformat într-un jalnic fiasco pe linie. Unul care a condus nu doar la căderea ”Guvernului meu”, dar mai ales la umilirea publică vădit intenționată a agenților de legătură ai serviciilor de pe lângă ”Superman”-ul Cîțu.

Oamenii care trebuiau să se asigure că Iohannis rămâne cu orice preț ”masculul alfa” de necontestat, mai ales după ce șeful statului riscase deja o poziționare publică fără echivoc alături de ”cel mai iubit” dintre premierii postdecembriști fiind din nou prinși cu pantalonii informativi în vine! La fel ca la alegerile parlamentare unde nu au fost în stare să documementeze nici măcar cu câteva zile înainte ”tăvălugul” suveranist pe care îl anunțasem în exclusivitate încă din 7 ianuarie 2018…

Departamentul Zero preia România!

Acesta era semnalul dat în prima ”lovitură” a anului 2018, atunci când dezvăluiam apariția unei noi forțe naționaliste, care va face furori în politica românească. Iar după lejera depășire a pragului electoral de la alegerile parlamentare, AUR tocmai ce a devenit singurul câștigător real al ”bulibășelii” politice care a cuprins România ultimelor luni. Astfel că operativii serviciilor care nici măcar până în ziua de astăzi nu s-au dumirit ce este cu acest nou proiect de țară ar face bine să pună mâna să recitească ”lovitura” din 7 ianuarie 2018. Pentru a pricepe că, de această dată nu vor trebui să ”confrunte” o mișcare haotică precum cea a lui Dan Diaconescu, ci una minuțios structurată de peste trei ani și bazată pe o disciplină partinică de fier.

Nici măcar Șoșoacă nu este singură pe strada sistemului!

Așa cum în România zilelor noastre nu prea se mai întâlnește nici măcar prin multe din birourile structurilor operative de informații: ” Iată că în timp ce haștagienii rezistenți fac circ în stradă și politicenii în Parlament, România se află la o cotitură istorică. Pentru că, în ultima perioadă ar fi fost creată o structură paralelă denumită DEPARTAMENTUL ZERO și în care inițiați ai sistemului își pun deja ultimele speranțe că ar putea reprezenta salvarea statului de drept. Iar vestea este una năucitoare cu toate că, ce este drept, de ceva vreme se vorbea că șeful Statului Major General al Armatei Române, Ionel Ciucă se comportă deja ca un politician, în jurul său creionându-se un proiect politic de amploare, agreat inclusiv de către unii dintre cei mai influenți parteneri strategici externi ai României. Numai că după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, adevărații artizani ai misteriosului DEPARTAMENT ZERO , prin care se va încerca preluarea Puterii politice și aplicarea modelului polonez în România sunt cu totul alții(…) Astfel că, deși inițial viitorul partid se va baza pe figurile inspirând încredere populației și pe plan extern a unor generali sau înalți ofițeri ce vor trece în rezervă, ca și pe lansarea a noi politicieni, butoanele vor fi apăsate tot de oameni căliți în sistem.

Forumul de la București i-a fost fatal lui Ponta

Și care, în ciuda rivalităților istorice dintre cele mai importante servicii secrete românești au format acum această surprinzătoare alianță național – creștină, cu sprijinul tacit al unor influenți oficiali ai structurilor omoloage din doar anumite state state membre ale NATO”. 7 ianuarie 2018… Ce s-a întâmplat de atunci…? Nicolae Ionel Ciucă a devenit politician, numai că în ciuda eforturilor disperate ale DGIA nu a reușit să pună mâna pe proiectul DEPARTAMENTULUI ZERO. Astfel că americanii au creat un alt proiect politic în jurul său. Partidul generalilor a trecut la ”next level” după retragerea strategică a unor nume grele ca inițiatorii Constantin Onișor sau Mircea Chelaru, în prima linie fiind promovați conform graficului politicieni precum gălăgiosul ultras George Simion, literatul Claudiu Târziu sau chiar ”planul B” Diana Șoșoacă.

Cîțu a picat pentru că Simion nu a ”pus botul”

Dar mai ales noua alianță național – creștină defilează deja în toate sondajele de opinie, având o incidență de creștere electorală comparabilă poate doar cu cea a COVID-ului!

Nu pun botul! Nici la Ghiță!

Iar tocmai disciplina de fier dovedită în plenul Parlamentului sau pe culoarele politicii de o formațiune nou intrată în pâine i-a derutat cel mai rău pe ”bătrânii combinatori” ai sistemului. Cei care s-au oferit să ”rupă” AUR după intrarea în Parlament și să recupereze astfel terenul pierdut. Dar uite că nu s-a putut.. La fel cum nu s –a putut recent nici cumpărarea, la propriu, a unor parlamentari AUR care să nu se prezinte la votarea moțiunii! Mai mult decât atât, probele depuse deja triumfalist de George Simion la DNA nu reprezintă decât o parte insignifiantă a derutei din tabăra prezidențială. Mai ales după ce a ”căzut” până și ”oferta de nerefuzat” făcută lui Sebastian Ghiță, în Serbia! Aceea de a își ”retrage” voturile pe persoană fizică pe care le-ar controla în cadrul AUR, în schimbul negocierii unei eventuale întoarceri în țară.

De data asta nici măcar Ghiță nu a trădat de la Belgrad

Dar nici măcar Ghiță nu a trădat! Astfel că până la cel mai înalt nivel a trebuit să se raporteze în cele din urmă că ”ăștia nu pun botul”! Moment în care, derutate, serviciile iohanniste au cerut din nou sprijinul ”partnerilor strategici”. Înaintând astfel pe un teren deja minat…

MSS, obsesia CIA

Iar după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, CIA ar fi informat deja obedientele servicii românești că AUR este ”Made in China”! Promițând chiar sprijinul necesar pentru a ”se lua urma banilor”! Ceea ce ar explica de ce liderii AUR nu ar pune ”botul” la niciuna din propunerile dâmbovițene de corupere. Jucând de fapt la ”titul sau nimic”, după tot mai posibila intrare la guvernare. Numai că, desigur, rămâne de văzut dacă se va și putea înainta concret pe pista indicată de americani, ”Follow the money”! Mai ales că obsesia CIA față de MSS – Ministerul Securității Statului din China a atins deja cote paroxistice. Chiar zilele trecute Agenția anunțând că își va modifica radical întreaga structură și activitate, doar pentru a se putea opune mai eficient MSS-ului chinez!

Resursele financiare ale MSS, nelimitate!

Însă verificarea operativă a acestei variante de lucru livrată de CIA nu poate fi decât una utilă singurei structuri contrainformative românești care are expertiza necesară în acest sens. Pentru că, dacă trece și ”hop”-ul finanțării secrete a MSS, atunci chiar că AUR va fi tot mai greu de oprit! Iar dacă americanii chiar au luat urma banilor, atunci barem se poate recurge din timp la o operațiune internă similară celei aplicată în cazul fostului premier Victor Ponta. Cel care a ”spălat putina” Palatului Victoria la ordin, fără a da nicio explicație nimănui și mințindu-l în față până și pe nașul Gabriel Oprea, până în ultima clipă. Iar misterul ”defectării” lui Ponta, cel care a lăsat cu buzele umflate o majoritate parlamentară mai ceva ca pe vremurile FSN-ului se poate risipi doar prin ridicarea vălului informativ de pe operațiunea de șantajare a acestuia de către Florian Coldea.

Totul după ce generalul a plusat cu ajutorul notelor informative ”pasate” cu CIA și care îl identificau pe Ponta drept agent de influență al Guvernului Chinei! Unul care avea interese majore în penetrarea Pieței Comune Europene, prin Portul Constanța și participarea la construcția strategică a primei autostrăzi peste Carpați, dar acre să nu deservească fabricile auto Ford și Renault. Iar cum fostul premeir deschisese deja ușa MSS prin organizare faraonică la București a unui forum economic axat pe viitoare investiții chinezești de zeci de miliarde de euro în Europa de Est, Coldea a primit mână liberă de la americani pentru ”decapare”. Soarta lui Ponta fiind practic decisă de neinspirata idee de a accepta ca toți oamenii săi de încredere aflați pe funcții cheie în statul român să accepte drept ”bonusuri de performanță” după forumul economic telefoane mobile de la o companie chineză aflată într-un război pe viață și pe moarte cu CIA! Numai că, între timp MSS pare să fi învățat ceva din ”lecția Ponta”. Și dacă mai adăugăm și resursele financiare practic nelimitate de care dispune altfel bugetarul MSS, atunci chiar că un nou front s-a deschis într-o Românie oricum sfâșiată de războiul hibrid declanșat de cele mai influente servicii de spionaj ale lumii. SURSA: National.ro /Cătălin Tache



Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

5 Așa o fi?