Așa va arăta palatul construit de primarul Iașiului, Mihai Chirica, pe numele fiului de 4 ani

Așa va arăta palatul construit de primarul Iașiului, Mihai Chirica, pe numele fiului de 4 ani

Publicația 7 IAȘI a anunțat că familia Chirica a cerut aprobări pentru construcția unei vile pe strada Manolache Drăghici din Iași. Potrivit proiectului tehnic, imobilul va avea trei niveluri dispuse pe 820 mp, cu o amprentă la sol de 300 mp.

„Patru dormitoare generoase cu dressing-uri și băi proprii, iar la parter, pe lângă vestibul, living și «zona de dining» este prevăzut și un birou”, a menționat 7IAȘI. Oficial, toate demersurile se fac pe numele lui Ștefan Chirica, băiatul de 4 ani ani al primarului. Acesta este reprezentat de bunica sa, Silvia Chirica, mama edilului.

Palatul va fi în stil neo-clasic românesc, asemenea vilelor marilor boieri ai Iașului.

Publicația Reporter de Iași a obținut o imagine care reprezintă fațada viitoarei construcții.

palat

În palat va locui o familie formată doar din trei persoane: Mihai Chirica, soția și fiul de 4 ani, pe numele căruia e trecută proprietatea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...