„Asta-i tot ce poți? Să îți arăți sânii?”

„Asta-i tot ce poți? Să îți arăți sânii?”

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România. Însă, recent, artista a fost ținta criticilor pe Instagram, după ce a postat o fotografie cu ea, scrie protv.ro .

Carmen de la Sălciua a fost recent luată la rost de internauți după ce a postat pe Instagram o fotografie în care poartă o rochie decoltată și transparentă în partea de jos. Urmăritorii ei au luat foc când au văzut, dezamăgiți fiind de alegerea cântăreței.

Draguțo, decolteul nu te avantajează prea tare în cazul de față...”, „Ce ai fost și ce ai ajuns.”, „Asta-i tot ce poți. Sa îți arați sânii!”, „Cică femeie credincioasă și ea umblă îmbrăcată așa”, au fost câteva dintre mesajele răutăcioase pe care le-a primit Carmen de la Sălciua. Au fost însă și persoane care au lăudat-o și au complimentat-o: "Ai o voce de aur, să nu mai zic de frumusețe."

Sursă foto: Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu