Atâția oameni care tușesc n-am auzit în nicio dimineață! Renunțasem la mască pe stradă, o pun la loc!

Atâția oameni care tușesc n-am auzit în nicio dimineață! Renunțasem la mască pe stradă, o pun la loc!

Atâția oameni care tușesc n-am auzit în nicio dimineață! Și fac plimbări lungi în zona zero a Bucureștiului de foarte mult timp, credeți-mă! Renunțasem la mască pe stradă, o pun la loc! Pentru că nici măcar 10% dintre cei cu care interacționez în orice spațiu închis nu respectă regulile. Sunt mulți cei care intră in magazine fără mască și nimeni nu le atrage atenția. Bine, să mai spun că mai toți lucrătorii magazinelor au un mod „original” de a purta masca?

N-am văzut niciun șofer de autobuz/troleibuz sau vatman cu mască. Mijloacele de transport în comun sunt pline de concetățeni care nu poartă mască. Nimeni nu reacționează. Pe Facebook sunt deja mii de postări din toată țara cu poveștile celor care-au fost înjurați sau bruscați când au reacționat la adresa concetățenilor care încalcă regulile.

Terasele din centrul vechi mesele au revenit la înghesuiala de dinainte de pandemie. Aproape nimeni nu mai cere datele celor care merg la terase! Substanțele de dezinfectare a mâinilor au cam dispărut! 

Tot în această dimineață am numărat 8 inși care au scuipat pe jos. Jumătate dintre ei erau bine îmbrăcați, păreau oameni cu oarecare greutate pe la locurile lor de muncă...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

3 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

4 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...

5 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante