Atenție, aici se fură! Ce spun jurnalistele jefuite la sediul PSD

Atenție, aici se fură! Ce spun jurnalistele jefuite la sediul PSD

Atenție, aici se fură! Ce spun jurnalistele jefuite la sediul PSD.

Două jurnaliste de televiziune au reclamat joi dispariția banilor din portofel în timp ce se aflau la sediul central al PSD, unde liderii partidului s-au strâns înainte de a merge la consultările de la Pașlatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

Mădălina Mihalache, repoter Antena 3, a povestit că și-a lasat geanta în care avea portofelul cu bani în sala de presă a partidului, iar când s-a întors a constatat că îi lipsesc 80 de lei.

O altă colegă jurnalistă a pățit la fel, dar suma furată din portofel a fost de 100 de euro.

”Am ajuns la 9 la sediul PSD, iar primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi las geanta pe un scaun în sala de presă. După aceea am stat numai afară, la toate declarațiile celor din PSD. După ce a început ședința, m-am întors în sala de presă. Mădălina a spus că nu își găsește banii, iar după câteva minute mi-am verificat și eu portofelul, cu intenția de a vedea dacă am cardurile la locul lor. Aveam 100 de euro în portofel, cardurile și niște monede. Când m-am uitat, lipseau cei 100 de euro”, a povestit jurnalista.

”Sunt jurnalist acreditat pe PSD de șapte ani, timp in care am fost de sute sau chiar mii de ori in sediul central. Sunt una dintre cele doua jurnaliste cărora, astăzi, le-au dispărut bani din portofel. Un fapt care nu s-a mai întâmplat niciodată și pe care nu-l vedeam vreodată subiect de presa. Gentile au fost in centrul de presa, acolo unde stau cameramanii, reporterii și băieții de la tehnic. Singura care mai putea sa treacă pe-acolo in cele doua ore care au trecut pana ne-am dat seama este femeia de serviciu, și ea angajata de vreo noua ani. O doamna care strânge mereu in urma noastră (unii dintre noi chiar nu suntem cei mai civilizati oameni). Vad o isterie pe Facebook și in presa care, de data asta, este total nejustificata. Și nu cred ca pot fi acuzata ca am menajat vreodată acest partid și ca nu mi-am făcut meseria cu imparțialitate, indiferent unde am lucrat. Cred ca și hate-ul, chiar și pe rețelele de socializare, trebuie argumentat si întemeiat, mai ales când e propagat de oameni de presa, foști și actuali politicieni și demnitari”, a scris, la rândul său, Mădălina Mihalache pe  Facebook .

Potrivit site-ului  stirileprotv.ro , ofițerul de presă al PSD a fost informat despre incident, însă a menționat că nu există camere de supraveghere în sala de presă, pentru a putea afla ce s-a întâmplat.

Cele două jurnaliste au fost asigurate, totuși, că PSD va suporta paguba suferită.

După semnalarea cazului în presă, Poliția Capitalei a anunțat că nu a fost formulată prin sistemul 112 vreo sesizare cu privire la asemenea caz și nici nu a fost depusă vreo plângere.

Foto: Sediul central al PSD. Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea


Mădălina Mihalache



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA