Au început TRĂDĂRILE? Shhaideh i-a LUAT semnătura Rovanei Plumb și i-a dat-o unei „iubitoare” de Dragnea!

Au început TRĂDĂRILE? Shhaideh i-a LUAT semnătura Rovanei Plumb și i-a dat-o unei „iubitoare” de Dragnea!

Au început trădările? Shhaideh i-a luat semnătura Rovanei Plumb și i-a dat-o unei „iubitoare” de Dragnea!Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al dezvoltarii, a emis, vineri, un ordin prin care impune ca atributiile ministrului delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, sa fie delegate secretarului de stat Luminita Zezeanu. Practic, incepand din 16 iunie, Rovana Plumb nu va mai avea atributiile unui ministru, aceastea fiind preluate de Luminita Zezeanu, cunoscuta ca fiind apropiata de Liviu Dragnea. Trebuie mentionat ca Rovana Plumb este apropiata de Victor Ponta, iar prin aceasta miscare, Liviu Dragnea scapa de un om incomod din Guvern, dezvăluie HotNews.ro

Potrivit ordinului, Zezeanu va semna pentru si in numele Rovanei Plumb. Chiar daca sunt demisionari, ministrii trebuie sa-si continue activitatile pana cand demisiile lor devin efective, prin publicarea lor in Monitorul Oficial.

"Incepand cu data prezentului ordin, doamna secretar de stat, Luminita Zezeanu, va exercita atributiile delegate ministrului delegat pentru fonduri europene prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei si fondurilor europene nr. 2290/2017, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si oricare alte atributii ale ministrului delegat pentru fonduri europene si va semna pentru si in numele ministrului delegat pentru si in numele ministrului delegat pentru fondurile europene, Rovana Plumb", se arata in ordinul semnat de catre Sevil Shhaideh.

Ordinul intra in vigoare chiar de vineri.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?