Au început TRĂDĂRILE? Shhaideh i-a LUAT semnătura Rovanei Plumb și i-a dat-o unei „iubitoare” de Dragnea!

Au început TRĂDĂRILE? Shhaideh i-a LUAT semnătura Rovanei Plumb și i-a dat-o unei „iubitoare” de Dragnea!

Au început trădările? Shhaideh i-a luat semnătura Rovanei Plumb și i-a dat-o unei „iubitoare” de Dragnea!Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al dezvoltarii, a emis, vineri, un ordin prin care impune ca atributiile ministrului delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, sa fie delegate secretarului de stat Luminita Zezeanu. Practic, incepand din 16 iunie, Rovana Plumb nu va mai avea atributiile unui ministru, aceastea fiind preluate de Luminita Zezeanu, cunoscuta ca fiind apropiata de Liviu Dragnea. Trebuie mentionat ca Rovana Plumb este apropiata de Victor Ponta, iar prin aceasta miscare, Liviu Dragnea scapa de un om incomod din Guvern, dezvăluie  HotNews.ro

Potrivit ordinului, Zezeanu va semna pentru si in numele Rovanei Plumb. Chiar daca sunt demisionari, ministrii trebuie sa-si continue activitatile pana cand demisiile lor devin efective, prin publicarea lor in Monitorul Oficial.

"Incepand cu data prezentului ordin, doamna secretar de stat, Luminita Zezeanu, va exercita atributiile delegate ministrului delegat pentru fonduri europene prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei si fondurilor europene nr. 2290/2017, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si oricare alte atributii ale ministrului delegat pentru fonduri europene si va semna pentru si in numele ministrului delegat pentru si in numele ministrului delegat pentru fondurile europene, Rovana Plumb", se arata in ordinul semnat de catre Sevil Shhaideh.

Ordinul intra in vigoare chiar de vineri.Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

3 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

4 „Nu mai vreau să fiu asociată sub nicio formă cu numele sau imaginea lui Liviu Dragnea”

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”