AUDIO Frate, ce-i DĂ Chirica Țărănoiului: „Este normal. Rezultatul din Teleorman nu seamănă cu cel din Iași. Noi suntem oraș universitar.”

AUDIO Frate, ce-i DĂ Chirica Țărănoiului: „Este normal. Rezultatul din Teleorman nu seamănă cu cel din Iași. Noi suntem oraș universitar.”

Frate, ce-i dă Chirica Țărănoiului! Chirica : „Este normal. Rezultatul din Teleorman nu seamana cu cel din Iasi. Noi suntem oras universitar.”, relatează Radiohit din Iași. Inainte de intrarea in plenul sedintei Camerelor reunite privind motiunea Opoziției, liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat ca nu crede in sondajul invocat de vicepresedintele PSD, Mihai Chirica, sondaj care, in perioada imediata de la adoptarea OUG 13 arata o scadere a popularitatii social-democratilor cu 23%.

„Nu stiu ce casa de sondare a folosit Mihai Chirica. Nu cred. Noi am facut un sondaj cu o casa de sondare serioasa. (…) Poate 2-3 procente”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD de la Iasi, Mihai Chirica a gasit insa imediat explicatia.

„E normal. Rezultatul de la Teleorman nu seamana cu cel de la Iasi. Noi suntem oras universitar”, a concluzionat Mihai Chirica.

Raspunsul AUDIO integral il puteti asculta AICI.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

2 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

3 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!

4 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

5 ALERTĂ! Ce a apărut în Monitorul Oficial / PSD încearcă validarea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ, …