AUDIO Frate, ce-i DĂ Chirica Țărănoiului: „Este normal. Rezultatul din Teleorman nu seamănă cu cel din Iași. Noi suntem oraș universitar.”

AUDIO Frate, ce-i DĂ Chirica Țărănoiului: „Este normal. Rezultatul din Teleorman nu seamănă cu cel din Iași. Noi suntem oraș universitar.”

Frate, ce-i dă Chirica Țărănoiului! Chirica : „Este normal. Rezultatul din Teleorman nu seamana cu cel din Iasi. Noi suntem oras universitar.”, relatează Radiohit  din Iași. Inainte de intrarea in plenul sedintei Camerelor reunite privind motiunea Opoziției, liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat ca nu crede in sondajul invocat de vicepresedintele PSD, Mihai Chirica, sondaj care, in perioada imediata de la adoptarea OUG 13 arata o scadere a popularitatii social-democratilor cu 23%.

„Nu stiu ce casa de sondare a folosit Mihai Chirica. Nu cred. Noi am facut un sondaj cu o casa de sondare serioasa. (…) Poate 2-3 procente”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD de la Iasi, Mihai Chirica a gasit insa imediat explicatia.

„E normal. Rezultatul de la Teleorman nu seamana cu cel de la Iasi. Noi suntem oras universitar”, a concluzionat Mihai Chirica.

Raspunsul AUDIO integral il puteti asculta  AICI.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?