Avertisment de ultima oră transmis de Forţele Aeriene Române

Avertisment de ultima oră transmis de Forţele Aeriene Române

Forţele Aeroene Române anunţă, miercuri, că aeronave de luptă de mare viteză aparţinând Forţelor Aeriene Spaniole vor executa zboruri de antrenament la înălţimi mici în centrul, estul şi sud-estul ţării, informează News.ro.

”Aeronave de luptă de mare viteză aparţinând Forţelor Aeriene Spaniole vor executa în perioada 11-13.04.2023, zboruri de antrenament la înălţimi mici în centru, estul şi sud-estul ţării. Menţionăm că aceste activităţi de zbor, sunt în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant şi menţinerea capacităţii acţionale în cadrul alianţei”, au transmis, miercuri, Forţele Aeriene Române.

Instituţia a precizat că se încearcă diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, ”urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor actuale”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

3 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

4 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor

5 STS / Șapte indicii că telefonul tău mobil ar putea fi virusat