Avocatul Daniel Ionașcu, implicat într-un grav accident de circulație. Medicii acționează de urgență pentru a-i salva viața

Avocatul Daniel Ionașcu, implicat într-un grav accident de circulație. Medicii acționează de urgență pentru a-i salva viața

Daniel Ionașcu a suferit un accident grav de mașină în această dimineață. Avocatul a fost transportat de urgență la spital și este operat de urgență în aceste momente, relatează spynews.ro. 

Daniel Ionașcu a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din București, după ce a suferit un accident grav de circulație. Daniel Ionașcu a suferit mai multe leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț. Accidentul s-a petrecut pe Autostrata A1, la km 32. Din primele informații, mașina a fost distrusă în totalitate. 

Daniel Ionașcu este un celebru avocat care este cunoscut pentru aparițiile frecvente în cadrul unor emisiuni tv. Daniel Ionașcu a fost avocatul lui Cristian Pomohaci și a dezbătut și subiectul divorțului dintre Maria Constantin și Marcel Toader. Daniel Ionașcu este absolvent de Drept și Teologie. Daniel Ionașcu a fost mâna dreaptă a regretatei avocate Paula Iacob, l-a reprezentat și pe Gigi Becali și a susținut un doctorat în teologie cu ÎPS Laurențiu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...