Balconul împodobit cu cârnați a devenit vedeta internetului

Balconul împodobit cu cârnați a devenit vedeta internetului

Două fotografii postate pe Facebook în care apar slănină și cârnați puși la uscat pe sârmă în afara balconului în Rovinari, județul Gorj, au devenit virale pe Facebook. ”Meanwhile in Rovinari...leagănul civilizației moderne”, scrie internautul care a postat fotografiile cu balconul ”împodobit”.

Sărbătorile de iarnă înseamnă, în mod tradițional, cârnați și caltaboși făcuți în casă. Cum la bloc opțiunile de uscare a produselor sunt limitate, un locuitor din Rovinari a decis să-și întindă caltaboșii și cârnații pe sârma din fața balconului, în locul rufelor.

Imaginile cu cârnații, caltaboșii și cotletul de porc au devenit virale după ce au fost postate pe Facebook, postarea fiind însoțită de comentariul „Meanwhile în Rovinari... leagănul civilizației moderne".Comentariile nu au întârziat să apară.

„M-ar interesa etajul! Și dacă cineva are o pisică să o împrumute pentru vreo două ore... întreb pentru un prieten", „Să vadă lumea că are ce mânca de sărbători", au scris internauții.

Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, nu este deranjat de decizia luată de proprietarul apartamentului, deși nu este tocmai igienică.

„Asta înseamnă că omul este gospodar, e bine că are. (....) Omul poate să pună cârnații pe balcon, că e balconul lui. Nu e ilegal", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Robert Filip, edilul din Rovinari.

Imaginile cu balconul „împodobit” cu cârnați au fost distribuite de zeci de ori într-un timp foarte scurt.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...