Bani aruncați pe geam. Un bărbat din SUA a aruncat circa 200.000 de dolari, iar alți șoferi s-au oprit să-i adune VIDEO

Bani aruncați pe geam. Un bărbat din SUA a aruncat circa 200.000 de dolari, iar alți șoferi s-au oprit să-i adune VIDEO

Colin Davis McCarthy, în vârstă de 38 de ani, a aruncat marți seară, 11 aprilie, mormane de bani pe autostrada I-5 din Oregon, iar mai mulți conducători auto, considerați ca fiind norocoși, au decis să ia o „pauză” pentru a strânge banii, relatează Business Insider.

Bărbatul ar fi aruncat pe geam teancuri de 100 de dolari. Foto: Pexels (Arhivă)

Însă , familia bărbatului a spus poliției din statul Oregon că acesta le-a golit conturile bancare comune pentru a finanța isprava, lăsându-i faliți.

Autoritățile au fost sesizate cu privire la banii aruncați dintr-un vehicul marți , în jurul orei 19:00, pe autostradă, în apropiere de orașul Eugene, Oregon. Ulterior, agenții l-au identificat pe Colin Davis McCarthy ca fiind bărbatul care s-a descotorosit de bani. Apoi, bărbatul a dezvăluit că a aruncat în total circa 200.000 de dolari.

Poliții au transmis că suma exactă nu este cunoscută și că „nu a existat o modalitate de a confirma câți bani au fost dăruiți" unor necunoscuți.

Potrivit imaginilor, bărbatul ar fi aruncat pe geam teancuri de 100 de dolari.

Bărbatul și-a motivat gestul spunând că a vrut să-i „binecuvânteze pe alții cu daruri în bani". Mai mulți oameni au oprit și au adunat banii, care au dispărut aproape în totalitate până la ora 20:00.

O femeie a declarat pentru Business Insider că a mulți oameni și-au tras mașinile pe marginea autostrăzii pentru a căuta bani.

Pe banda spre nord se circula bară la bară pe câțiva kilometri, din cauza oamenilor care s-au oprit pentru a căuta bani”, a declarat Tori Kathleen Gramz.

Oamenii au ieșit din autoturisme și au alergat de-a lungul și de-a latul autostrăzii în căutarea banilor. „Unii oameni alergau de pe o parte pe cealaltă a autostrăzii așteptând să treacă mașinile", a mai precizat Gramz.

Agenții l-ar fi atenționat pe bărbat să nu mai arunce bani, fiindcă era periculos ca oamenii să alerge pe autostradă pe întuneric.

Mai mult decât atât, McCarthy a scăpat basma curată. Autoritățile au afirmat că este foarte puțin posibil ca familia acestuia să-și recapete banii.

Pentru că este cont comun, ei au drepturi egale”, a declarat locotenentul Andrews de la poliția de stat din Oregon.

Familia lui McCarthy a transmis că, deși este puțin probabil să se întâmple acest lucru, dorește ca persoanele care au strâns banii să îi predea poliției statului Oregon.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina