Bărbat abuzat fizic și psihic de soție timp de 20 de ani. Femeia din Anglia consuma și câte trei sticle de vin pe zi

Bărbat abuzat fizic și psihic de soție timp de 20 de ani. Femeia din Anglia consuma și câte trei sticle de vin pe zi

Sheree Spencer, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnată la patru ani de închisoare după ce și-a agresat fizic soțul în cei 20 de ani de mariaj, relatează Mirror.

Spencer consuma și trei sticle de vin pe zi. Foto Captură video YouTube

Bărbatul a fost mușcat, lovit cu pumnii și picioarele de soția sa. Aflându-se sub influența alcoolului în mare parte din timp, Spencer și-a lovit soțul cu o sticlă de vin în cap. Agresiunea la care a fost supus l-a făcut pe acesta să se simtă prins într-o capcană, iar de frică nu a spus nimic.

Bărbatul a oferit poliției 43 de fotografii cu rănile provocate de fosta angajată a Ministerului Justiției, 36 de videoclipuri și nouă înregistrări de pe telefonul mobil.

Sheree Spencer consuma uneori și trei sticle de vin pe zi. Michele Stuart-Lofthouse, procurorul, a declarat că cei doi erau împreună din anul 2000 și au locuit în Bubwith, lângă Selby. Aveau trei copii, iar comportamentul violent al femeii față de soțul ei a fost descoperit după ce autoritățile au fost sesizate.

În timpul unui astfel de episod violent, femeia l-a scuipat pe soțul ei și l-a strâns de gât. Comportamentul acesteia s-a schimbat în timp ce locuiau la Londra.

De asemenea, femeia l-a lovit în ceafă cu un pahar de vin, provocându-i o rană. Ea i-a distrus bunurile, inclusiv laptopurile, telefoanele, hainele și obiectele de uz casnic.

Comportamentul „imprevizibil și amenințător" al femeii l-a făcut pe soțul ei să se îndepărteze de familia sa. Mai mult decât atât, un vecin a declarat că auzea în mod regulat un limbaj abuziv din partea lui Spencer la adresa soțului ei.

Soțul acestei a afirmat în fața instanței că a suportat două decenii de abuz fizic și psihic. Acestuia îi era frică că nu-și va reveni niciodată complet.

Ea a amenințat că îmi va face acuzații false la poliție”, a declarat el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...