Bărbatul care a împușcat cinci persoane în Texas, printre care și un copil, este liber. Ce a declanșat masacrul

Bărbatul care a împușcat cinci persoane în Texas, printre care și un copil, este liber. Ce a declanșat masacrul

Un bărbat care a ucis cinci persoane, printre care și un copil, într-un atac armat în Texas, este încă în libertate. Suspectul exersa cu o puşcă de asalt de tip AR-15, în grădina sa, iar vecinii i-au cerut să se oprească, pentru ca un copil să doarmă. Acest lucru a declanșat masacrul.

Poliția investighează mascarul FOTO Arhivă Adevărul

Cele opt victime sunt originare din Honduras și a u fost ucise în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o casă, în apropiere de Houston, în Texas, au anunțat autorităţile. De asemenea, acestea au precizat că suspectul, un mexican, este fugar, relatează AFP și news.ro, conform Digi24 .

Inițial, la fata locului au fost chemați agenţi ai şerifului din comitatul San Jacinto, situat în sud-estul Texasului, cu privire la o ”hărţuire”. Ulterior, s-au anunțat focuri de armă. Oamenii legiii au găsit la faţa locului patru ”victime ucise (...) şi altele grav rănite în tiruri de arme de foc”, anunţă într-un comunicat, postat pe Facebook, biroul şerifului local.

Un copil de 8 ani rănit amurit la spital

Printre răniți se afla și un copil în vârstă de opt ani care a fost declarat mort la spital. Aici au fost transportate încă trei persoane care au fost împușcate.

La momentul atacului , în casă se aflau zece persoane, iar toate victimele sunt originare din Honduras, a anunţat şeriful într-o conferinţă de presă difuzată de postul local KHOU 11.

Între supravieţuitori, doi copii au fost găsiţi în viaţă, sub corpurile neînsufleţite a două femei, înttr-o cameră, a declarat el.

Suspectul, care a fugit imediat de la faţa locului, este ”un bărbat mexican”. El exersa cu o puşcă de asalt de tip AR-15, armă care este folosită în numeroase atacuri armate în America, în grădina sa. La un moment dat, vecinii i-au cerut să se oprească, pentru ca un copil să poată să doarmă. Acest lucru l-a determinat să întoarcă arma împotriva lor, a precizat şeriful şi un vecin, citaţi de ABC News.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep