Barikada.ro: Maria Grapini, internată de urgenţă, după ce a confundat un orgasm cu un infarct miocardic!

Barikada.ro: Maria Grapini, internată de urgenţă, după ce a confundat un orgasm cu un infarct miocardic!

Barikada.ro:  Maria Grapini a fost internată azi de urgenţă la un spital din Bruxelles, după ce a acuzat probleme cardiace. Grapini a ajuns la spital conştientă, au anunţat medicii, însă manifestând o stare vădită de agitaţie.

Din fericire, presupusul infarct miocardic nu a fost confirmat de doctorii belgieni, personalul medical declarând că, de fapt, doamna Grapini a confundat un orgasm cu varii probleme cardiace, apelând serviciile de urgenţă din pricina necunoaşterii simptomatologiei. 

Grapinii le-a declarat medicilor amuzaţi că s-a alarmat din pricina spasmelor, a valului de căldură care inundat-o şi a dereglării respiraţiei.

„I-am explicat domanei Grapini că a de fapt ”a suferit”, pentru prima dată în viaţa ei, un orgasm, iar dânsa ne-a asigurat că va fi şi ultima dată, pentru că nu vrea să mai treacă prin experienţa tulburătoare pe care a încercat-o”, au mai declarat medicii.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale