BARONI sindicali! Dezvăluiri ȘOCANTE despre liderul de sindicat de la Poșta Română! Bonus, Contractul Colectiv de Muncă

BARONI sindicali! Dezvăluiri ȘOCANTE despre liderul de sindicat de la Poșta Română! Bonus, Contractul Colectiv de Muncă

Baroni sindicali! Andrei Stănescu, fostul director general al Postei Romane sustine ca Matei Bratianu, liderul de sindicat, are doi fii angajati in Posta. In pofida desfiintarii a 56 de functii de conducere, Alexandru Bratianu, fiul liderului de sindicat Matei Bratianu, este in continuare sef de departament de marketing, iar celalalt fiu nu vine deloc la serviciu, scrie  HotNews.ro .

Alexandru Bratianu (n.a fiul liderului de sindicat Matei Bratianu) este neatins de schimbarea organigramei. Este sef departament marketing in conditiile in care nu exista un compartiment comercial. In noua organigrama acest compartiment a fost desfiintat. Alexandru Bratianu nu este singurul fiu pe care Matei Bratianu il are in Posta. Liderul de sindicat mai are un fiu, Ovidiu Solomon, angajat la securitatea postala, care nu vine la munca. E 'scos din productie', ca tatal sau.

Matei Bratianu ia salariu de la Posta, pensie si indemnizatie de la sindicat. Matei Bratianu are contract de munca la Posta pe perioada nederminata in conditiile in care este pensionar.

Matei Bratianu are Duster si motorina fara km de la Posta. Domnul Bratianu mai are si pensie speciala de parlamentar, a declarat Stănescu pentru  HotNews.ro .

Contractul Colectiv de Muncă:



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…