Băse, ai fost pe la ambasada LICURICIULUI? Mesaj pentru Penal și Tăriceanu!

Băse, ai fost pe la ambasada LICURICIULUI? Mesaj pentru Penal și Tăriceanu!

Băse o fi fost, din „greșeală” pe la ambasada Licuriciului? Că și-a cam schimbat mesajul! Pe Facebook! Pe subiectul modificărilor la Codurile Penale. Și îi ia apărarea lui Cioloș criticându-i, însă fără să-i flegmeze, pe Penal, Tăriceanu și Zorro. Am pus, ca să vedeți despre ce este vorba, și postarea Penalului, tot de pe Facebook. Pe același subiect!

Ce a scris Băse:

„Nesimţirea de a ţipa degeaba
Guvernul a emis o Ordonanţă de Urgenţă făcînd modificări importante în Codul de Procedură Penală şi în Codul Penal. Imediat, Victor Viorel Ponta, Călin Popescu Tăriceanu şi alţi parlamentari au sărit ca arşi acuzînd guvernul de abuz. Nu cred că este aşa.
De mai bine de doi ani, trebuie modificate peste 40 de articole din cele două coduri, urmare a deciziilor CCR. În tot acest timp, Parlamentul nu şi-a găsit timp să-şi îndeplinească atribuţiile constituţionale de a pune legile în acord cu deciziile CCR, mai ales că trebuia respectat şi termenul legal ca modificările să se facă în 45 zile de la publicarea deciziei CCR în Monitorul Oficial.
Şi atunci cum puteţi spune că a făcut Guvernul un abuz, cînd, de fapt, voi, parlamentarii, aţi făcut un abuz, nefăcînd la timp modificările legislative şi astfel nerespectînd legea? Tot aici intră fără drept de apel şi Nepotul lui Mihai Viteazul, zis şi Zorro.”

Postarea Penalului:

„Blestemul Romaniei de azi - faptul ca in zgomotul asurzitor facut de "Propaganda Securista" care se face ca lupta pentru "Statul de Drept" oamenii nu mai pot auzi si vedea cum in fiecare zi se construieste drumul spre Dictatura!!!

http://www.apador.org/guvernul-mai-taie-in-secret-din-drep…/

1. Dupa ce au strigat din toti bojocii macoveii, tapalagii si gorghii ca Parlamentul vrea sa schimbe Codul Penal si Codul de Procedura Penala ( desi nu s-a schimbat nici macar un articol din cele multe gresite sau neconstitutionale ) /
2. dupa ce "Propaganda" a cerut isteric "sa nu ajunga Ponta presedinte la Camera" ca impreuna cu Tariceanu ataca legile penale /
3. dupa ce marionetele Gorghiu si Blaga s-au batut cu caramizile in piept cum se lupta ziua si noaptea contra parlamentarilor care vor modificari la Coduri
4. Dupa ce la criticile ca acest Guvern distruge economic si social Romania si o vinde strainilor mult mai rau decat Guvernul PDL se raspunde mereu ca "ei apara justitia"
5. Dupa ce Iohannis ne tot prezinta lozinci traduse infantil din germana despre cum apara el justitia ( aia care a "gresit" cand i-a luat casa furata din Sibiu) de Parlamentul cel rau

Ce credeti ca s-a intamplat miercuri?!?

La propunerea doamnei Ministru al Justitie Raluca Pruna Macovei , prin ORDONANTA DE URGENTA, au fost modificate 150 !!!!! de articole din Codul Penal si Codul de Procedura Penala !!!!! Ca sa fie clar :

1. codurile au fost modificate de Guvern , nu de Parlament ( cum prevede Constitutia)
2. Modificarile au aparut public DUPA adoptare si nu in dezbatere/ deci "pe sest" cum lucreaza "Guvernul Lui" de obicei
3. Din cele 150 de modificari multe restrang sau anuleaza drepturi fundamentale ale omului intr-o democratie reflectand inca o o data faptul ca "Secta Macovei" gandeste la fel cu ISIS!
4. ONG urile sorosiste si "ofiterii" din presa care isi rup hainele de pe ei doar cand indrazneste un deputat sa se gandeasca sa faca o propunere pt a modifica un articol din Coduri - acum tac chitic ! Doar judecatorul Dumbrava de la CSM si APADOR CH au indraznit sa spuna ceva ( evident fara sa ii preia nimeni)! Plus asa cum ma asteptam in mod legitim si corect Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu!

Ca simplu deputat in Grupul PSD voi propune sa votam pentru respingerea acestei Ordonante De Guvern odioase! Modificarile la Codul Penal si Codul de Provedura Penala trebuie sa fie adoptate doar de catre Parlament, doar cu avizul Guvernului si al CSM si doar dupa o dezbatere publica adevarata care sa informezesi sa explice romanilor despre ce e vorba. Altfel este DICTATURA”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită