Băsescu lui Cioloș: Opriți această ticăloșie!

Băsescu lui Cioloș: Opriți această ticăloșie!

Fostul președinte Traian Băsescu atrage atenția asupra situației în care se află în momentul de față Centrala nucleară de la Cernavodă, care a ajuns să cumpere combustibil din Canada, lucru care, spune Băsescu, ar putea duce la o anumită dependență de canadieni și chiar de ruși.

Astfel, Traian Băsescu îi solicită premierului Dacian Cioloș să oprească „această ticăloșie” și să trimită responsabilul pentru această situație, respectiv pe Daniela Lulache, „să fie director de grădiniță”.

Redăm integral mesajul lui Traian Băsescu:

„Aflu cu surprindere că, la Centrala nucleară de la Cernavodă, nu se mai cumpără combustibil nuclear de la Compania Naţională a Uraniului. Directorul Nuclearelectrica, doamna Daniela Lulache, a decis să achiziţioneze combustibilul nuclear din Canada, de la compania Camenco. Motivul ar fi preţul mai bun.
Nu am dubii că preţul canadienilor este mai bun. Problema este că preţul va fi mai bun doar pînă cînd România nu va mai produce combustibil nuclear. Pe urmă, va veni dependenţa de canadieni sau, de ce nu, de ruşi.
Domnule prim-ministru Cioloş, vă rog opriţi această ticăloşie, indiferent care este preţul uraniului românesc. Şi poate o trimiteţi pe doamna Daniela Lulache să fie director la o grădiniţă chiar dacă va fi o grădiniţă unde salariul este ca la Fondul Proprietatea sau Nuclearelectrica.
Iar, dacă Compania Naţională a Uraniului are probleme, ajutaţi-o acum”, a scris fostul președinte pe Facebook.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 O dare în gât profi...

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Rusia a început să-și evacueze ambasada de la Kiev și personalul diplomatic din alte orașe ale Ucra…