Ben Affleck, din nou acuzat de agresiune sexuală

Ben Affleck, din nou acuzat de agresiune sexuală

O machieuză l-a acuzat pe actorul american Ben Affleck că ar fi agresat-o la o petrecere dedicată Globurilor de Aur în 2014, informează vineri publicația britanică The Independent.

Annamarie Tendler l-a acuzat pe actor pe Twitter, după ce Affleck fusese nevoit să își ceară scuze pentru comportamentul "necorespunzator" în urma acuzațiilor actriței Hilarie Burton că a pipăit-o pe sâni în cadrul unei emisiuni TV din 2003.

Tendler a solicitat scuze pentru acest incident, petrecut la peste 10 ani după primul, scriind pe Twitter: "Mi-ar plăcea, de asemenea, să primesc scuze de la Ben Affleck, care m-a pipăit /.../la o petrecere a Globurilor de Aur din 2014"."Cred că a încercat să pară că mă dă politicos din calea lui /.../'', a adăugat ea.

Tendler, autoarea cărții "The Daily Face", a declarat că, deși la acel moment nu a spus nimic,"s-a gândit foarte mult la ceea ce îi va spune (actorului) dacă îl va mai vedea vreodată".

Aceste acuzații vin și după ieșirea la iveală a unei înregistrări din 2004 care îl arată pe starul din "Batman" cerându-i unei jurnaliste canadiene să își arate sânii, în timpul unui interviu de promovare al filmului lui Kevin Smith ,"Jersey Girl".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”