Biatlon: Germanca Laura Dahlmeier, dublă campioană olimpică, şi-a anunţat retragerea la doar 25 ani

Biatlon: Germanca Laura Dahlmeier, dublă campioană olimpică, şi-a anunţat retragerea la doar 25 ani

Germanca Laura Dahlmeier, dublă campioană olimpică şi septuplă campioană mondială la biatlon, a anunţat vineri că a luat decizia să se retragă din activitate la doar 25 ani, relatează AFP.

''Decizia mea nu a fost uşor de luat şi hotărârea mea finală îmi permite să mă maturizez. Am realizat că momentul potrivit a venit acum pentru mine. Astăzi sunt într-un punct în care nu ştiu exact ce ar trebui să fac pentru un obiectiv şi nu mai contează dacă l-aş îndeplini'', a scris Dahlmeier pe contul ei de Facebook.

În 2019, germanca a cucerit două medalii de bronz la Mondialele din Suedia, în probele de urmărire şi sprint, după ce în 2018, la JO de la PyongChang, a obţinut aurul la sprint şi urmărire.

Sportiva germană plănuia să se retragă după JO 2018 de la PyeongChang, dar a decis să continue, însă s-a confruntat apoi cu diverse probleme medicale, care i-au afectat sistemul imunitar.

O pasionată a muntelui, Dahlmeier şi-a propus ca următor obiectiv ascensiunea pe cel mai înalt vârf al Iranului, Muntele Damawand (5.604 m). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Așa o fi?

4 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

5 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!