Biden a anunțat din greșeală, în timpul unui discurs, moartea fiului său, în Irak

Biden a anunțat din greșeală, în timpul unui discurs, moartea fiului său, în Irak

Președintele american Joe Biden a spus în mod eronat în timpul unui discurs în Colorado miercuri că fiul său, care a murit de cancer în 2015, „și-a pierdut viața în Irak”.

Președintele american Joe Biden. Foto: EPA-EFE

Liderul american a menționat că armata americană, care a participat la al Doilea Război Mondial și a acționat împotriva trupelor germane, a fost antrenată în Colorado. "Imaginați-vă. Spun asta cu sinceritate. Spun asta ca tată al unui bărbat care a primit o stea de bronz, o medalie pentru serviciu distins și și-a dat viața în Irak", a spus Biden.

Fiul cel mare al actualului președinte al SUA, Beau Biden, a servit în Irak în 2008-2009. În 2015, a murit la vârsta de 46 de ani de cancer la creier, după ce a fost internat în Statele Unite.

Joe Biden a sugerat anterior că, de fapt, cancerul fiului său ar fi putut fi cauzat de expunerea la substanțe toxice care au fost eliberate în timpul incinerării deșeurilor în instalațiile militare americane, inclusiv în Irak.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...