Biden o numește pe Lady Gaga co-președinte al Comisiei prezidențiale pentru cultură

Biden o numește pe Lady Gaga co-președinte al Comisiei prezidențiale pentru cultură

Președintele SUA îl numește pe producătorul Bruce Cohen ca fiind un alt copreședinte.

Foto: Getty Images

Cântăreața și actrița Lady Gaga a fost numită copreședinte al Comisiei prezidențiale pentru cultură și arte de către Joe Biden, se precizează într-un comunicat difuzat joi de serviciul de presă al liderului american.

Documentul subliniază că Lady Gaga (pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta) este deținătoarea a 13 premii Grammy și este una dintre cele mai de succes interprete comerciale din istorie. Revista Time a enumerat-o anterior ca una dintre cele mai influente 100 de oameni din lume. Cântăreața este implicată activ în activități caritabile și în unele campanii publice.

Comitetul, înființat în 1982, îl consiliază pe președintele SUA și pe oficialii guvernului SUA în probleme de politică culturală. Biden l-a numit joi pe producătorul Bruce Cohen ca un alt co-președinte.

Lady Gaga a vorbit în mod repetat la evenimente ca parte a campaniei Biden și a participat activ la campania în sprijinul lui. În ianuarie 2021, ea a interpretat imnul SUA la ceremonia de inaugurare a lui Biden.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…