Bietul Rege! L-au lăsat singur în biserică! Margareta era la București, la pupături cu Dragnea și Tăriceanu! Amănunte JENANTE!

Bietul Rege! L-au lăsat singur în biserică! Margareta era la București, la pupături cu Dragnea și Tăriceanu! Amănunte JENANTE!

Bietul Rege! L-au lăsat singur în biserică! Margareta era la București, la pupături cu Dragnea și Tăriceanu! Alexandra Tănăsescu, jurnalist român care este la Lausanne, pentru a transmite imagini despre slujba din biserica din localitate, spune că este cea mai tristă înmormântare la care a participat. 

Pe pagina personală de Facebook, Alexandra scrie: „Ca om şi jurnalist, am participat la multe înmormântări, dar aceasta este de departe cea mai tristă. Şi nu pentru că este vorba despre Regele României, despre ultimul Rege al României, ci pentru că nu am simţit niciodată atâta singurătate în jurul unui sicriu. Regele a ajuns azi, la biserica din Lausanne, singur. După slujbă, fiicele sale, principesele Elena şi Sofia au plecat. La fel şi prietenii de-o viaţă. Am rămas noi, jurnaliştii, câteva măicuţe şi câţiva români din Elveţia, care mai intră din când în când. Aici e Mihai I, un om singur.“

Afișul de mai jos a fost pus pe ușa bisericii din Lausanne unde este depus sicriul Regelui Mihai!




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”