Bihor: Un bărbat de 67 de ani care şi-a omorât soţia, mamă a 9 copii, arestat preventiv

Bihor: Un bărbat de 67 de ani care şi-a omorât soţia, mamă a 9 copii, arestat preventiv

Un bărbat din comuna Tinca, în vârstă de 67 de ani, şi-a ucis soţia, mamă a nouă copii, apoi a împachetat cadavrul într-o pătură şi l-a îngropat pe malul Crişului Negru, el fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, a informat luni Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

"Din mijloacele de probă administrate în cauză a rezultat că în seara zilei de 14.04.2021, în timp ce se afla în locuinţa sa din comuna Tinca, judeţul Bihor, inculpatul F. A, în vârstă de 67 ani, pe fondul geloziei şi a refuzului soţiei F, M., în vârstă de 57 ani, de a întreţine relaţii intime, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu o bucată de lemn în zona capului, a gâtului şi a toracelui, cauzându-i mai multe leziuni care au dus la decesul victimei. Ulterior, F. A. a transportat victima şi a îngropat-o pe malul stâng al Crişului Negru în extravilanul localităţii Tinca, în zona denumită popular 'Râturi'", se arată în comunicatul transmis de Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au dispus, duminică, în 18 aprilie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, inculpatul fiind reţinut pe o durată de 24 ore.

Procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului, la finalul dezbaterilor judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile. AGERPRES / (AS - autor: Eugenia Paşca, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina