Bine scris...

Bine scris...

Bine scris...

Dan Pavel : Mai devreme țipa una la bărbată-su și el tot încerca să o împace cu puișor, cu iubirica, cu astea. Era despre cum n-a înțeles el nu știu ce, că a ignorat-o punitiv și chestii. Cunoștea fenomenul ignoratului punitiv, un mecanism pe care îl învață idioții de la proaste, ca să le scoată din minți. Datorită atitudinii lui de velocipârțor degrabă cerșetor de scuze, am văzut cu ochii mei secunda în care tipei respective i s-a stins respectul din priviri. Aș fi putut cronometra la fracțiune momentul în care el s-a transformat din bărbat în chestia aia cu care te trezești dimineața în colțul ochiului. Mi-a scăpat un oftat. Era deja prea târziu, numai că niciunul dintre ei nu realiza asta. Chiar dacă îl păstra la inimă, și-l scosese de la ovare definitiv.

Femeia trebuie să te simtă animal de pradă, câine de vânătoare, nu bișon cu cataractă care face pipi la sperietură. Altfel ea tinde să devină slobodă la o pereche de buze și zgârcită la cealaltă. Nu mai face arc electric la clitoris când te apropii cu catodul de ea. Un câine bun de vânătoare o să latre la dușmănie și o să tânjească după prepeliță și când n-o mai putea alerga pe picioare de bătrânețe. Câinele adevărat te mârâie când ești nedrept cu el. E adevărat că nu mai prinde nici muștele de la cur, dar nu-l lasă instinctul să uite ce mascul era odată. Bineînțeles că trebuie să rămâi elegant și demn, încrezător și calm, să ții un pic de mister pentru tine și uite că am ajuns, în pula mea, ca Radu F Constantinescu, de mai am să vă vând și borcane cu dulceață sau ce vinde el... cremă de cur ușor folosită!

Mă rog, muierii trebuie să-i mai bagi un pic de gheață la inimă din când în când, să-ți păstrezi demnitatea, mai ales când sare la beregata emoțională cu atitudinea aia complet înduioșătoare cu care crede ea că te sperie. Trebuie să simtă un pic de emoție, ca să nu uite să te vadă bărbat. E un amestec care trebuie să aibă multe emoții pozitive, dar și câteva negative că, dacă îți predai genitalele în poșeta ei de la început, se culcă relaxată că te are și uite așa ajungi să împingi căruțu' la supermarket în timp ce acritura mârâie la tine de față cu toată coada. Alea proaste mârâie sau țipă, alea deștepte vor să te facă să te simți inadecvat.

Că-i savantă la NASA sau pedichiuristă la colț, orice femeie are tendința de a forța limitele relației și de a ți se sui în cap. E în natura femelei din această specie să testeze masculinitatea partenerilor pe care și-i alege. E un mecanism de supraviețuire și de reproducere care funcționează de zeci de mii de ani fără să necesite îmbunătățiri. Funcționează perfect. Dacă o lași să ți se suie în cap, va fi dezamăgită de tine și de relație. Uneori nici ea nu înțelege de ce. Așa apar discuțiile astea penibile cu: "Tu când mi-ai adus ultima oară un buchet de flori!?! Ia uite soția lui Mihăiță primește un buchet de trandafiri în fiecare săptămână!" - "Mihăiță îi aduce coroane lu' nevastă-sa că are doi copii din floricele și ultima oară se sufoca într-o pulă de părstilist, între pubelele de la Neversea!!! Îi șiroiau lacrimile pe obraji cu bușonu' în gură de ziceai că i-au încurcat scafandii mixtura de gaze! Nu mi-l mai da exemplu de Mihăiță!!!". Certurile astea nu sunt niciodată despre trandafiri.

Cert e că, dacă treci de perioada aia în care femeia se tot lasă cu genunchii pe sistemul tău nervos și pe masculinitate, ca să vadă de unde scârțâi, relațiile pot deveni frumoase și longevive. După un timp nu te mai testează și apele se mai liniștesc, dar e important să nu-i dai prilej să se îndoiască vreodată de masculinitatea ta. Asta cu făcutul de cercuri în jurul ei și cu capitularea sunt pentru pești exotici, nu pentru bărbați. Spune ce gândești, fără ocolișuri. Corectitudinea politică e doar fascism deghizat în politețe. O femeie care merită atenție va aprecia onestitatea, chiar dacă nu va fi de acord cu opinia. E mai bine să te cerți cu ea decât să-i vezi în ochi cum i s-a stins respectul pentru tine. Alea care insistă întotdeauna să aibă ele dreptate și te pun să-ți conspectezi o personalitate din părerile lor nu sunt altceva decât contribuție la încălzirea globală. Ignoră-le.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...