Bistriţa-Năsăud: Primarii PSD, convocaţi în şedinţă pentru a discuta scrisoarea anti-Dragnea

Bistriţa-Năsăud: Primarii PSD, convocaţi în şedinţă pentru a discuta scrisoarea anti-Dragnea

Cei aproximativ 40 de primari PSD din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost convocaţi, joi după-masă, la o întâlnire în cadrul căreia se va analiza scrisoarea anti-Dragnea semnată de anumiţi lideri ai partidului şi poziţia filialei judeţene în cadrul Comitetului Executiv Naţional de vineri.

Întâlnirea a fost confirmată pentru AGERPRES de către secretarul general al filialei, Romeo Florian.

"O să ne întâlnim cu primarii şi o să luăm o decizie. Ne vom întâlni astăzi, după-masă, după ora 4,00. În primul rând, primarii, şi pe urmă şi restul", a spus Florian.

Potrivit secretarului general al PSD Bistriţa-Năsăud, decizia va fi comunicată public ulterior, cel mai probabil prin intermediul unui comunicat de presă.

De la această întâlnire vor lipsi preşedintele organizaţiei PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care conduce şi Consiliul Judeţean şi care este plecat din ţară, neputând fi contactat telefonic.

Printre absenţi se vor număra şi preşedintele executiv al filialei judeţene, Nicolae Moldovan, primar al oraşului Beclean, care a declarat, pentru AGERPRES, că nu poate fi prezent la întâlnire.

În afară de preşedintele Radu Moldovan, filiala Bistriţa-Năsăud a PSD mai are doi reprezentanţi în Comitetul Executiv Naţional: pe Doina Pană, vicepreşedinte la nivel naţional, şi pe Daniel Suciu, liderul grupului parlamentar din Camera Deputaţilor, ambii aflându-se în aceste zile la Bucureşti. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

4 Așa o fi?

5 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct