Bittman s-a vaccinat?

Bittman s-a vaccinat?

Dan Bitman (59 de ani) a contestat aprig măsurile anti-covid luate de autorități, în pandemie. Artistul s-a aflat în centrul unor proteste anti-vaccinare și, mai ales, anti-restricții. Fotoreporterii Click.ro l-au surprins joi la mall, unde se știe că accesul se face doar pe baza certificatului verde.

Dan Bittman a fost surprins de fotoreporterii Click.ro , joi 18 noiembrie, întrând în cel mai mare mall din București, fără probleme. Se știe că, la acest moment, numai persoanele vaccinate sau trecute prin boală beneficiază de accesul în marile centre comerciale, pe bazacertificatului verde Covid. Bittman a fost eligibil și a intrat în mall Băneasa, trecând de filtrul bodyguarzilor, ceea ce demonstrează că artisul ori s-a vaccinat, ori a avut Covid în ultimele 180 de zile.

Dan Bittman se îndreaptă spre mall Băneasa
foto: BLITZ / Click!

Contactat de Click!, Dan Bittman a refuzat să comenteze pe marginea vaccinării anti-Covid. Nu a confirmat, nici nu a infirmat. „E o întrebare foarte personală, la care prefer să nu vă răspund! Mulțumesc”, a declarat Dan Bittman, pentru Click.ro .

Solistul intră în centrul comercial, posibil cu codul QR al certificatului verde, deja pregătit în telefon
foto: BLITZ / Click!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

4 Noul război? Amănunte care dau fiori...

5 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său