Bittman s-a vaccinat?

Bittman s-a vaccinat?

Dan Bitman (59 de ani) a contestat aprig măsurile anti-covid luate de autorități, în pandemie. Artistul s-a aflat în centrul unor proteste anti-vaccinare și, mai ales, anti-restricții. Fotoreporterii Click.ro l-au surprins joi la mall, unde se știe că accesul se face doar pe baza certificatului verde.

Dan Bittman a fost surprins de fotoreporterii Click.ro , joi 18 noiembrie, întrând în cel mai mare mall din București, fără probleme. Se știe că, la acest moment, numai persoanele vaccinate sau trecute prin boală beneficiază de accesul în marile centre comerciale, pe baza certificatului verde Covid. Bittman a fost eligibil și a intrat în mall Băneasa, trecând de filtrul bodyguarzilor, ceea ce demonstrează că artisul ori s-a vaccinat, ori a avut Covid în ultimele 180 de zile.

Dan Bittman se îndreaptă spre mall Băneasa
foto: BLITZ / Click!

Contactat de Click!, Dan Bittman a refuzat să comenteze pe marginea vaccinării anti-Covid. Nu a confirmat, nici nu a infirmat. „E o întrebare foarte personală, la care prefer să nu vă răspund! Mulțumesc”, a declarat Dan Bittman, pentru Click.ro .

Solistul intră în centrul comercial, posibil cu codul QR al certificatului verde, deja pregătit în telefon
foto: BLITZ / Click!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren