Blondina de la Medicină care şi-a jefuit prietena la cofetărie scapă de puşcărie

Blondina de la Medicină care şi-a jefuit prietena la cofetărie scapă de puşcărie

Tânăra care şi-a jefuit propria prietenă din liceu a scăpat de închisoare. Ioana Ş., la data faptei studentă la Medicină, fusese condamnată de magistraţii Tribunalului la 4 ani şi 2 luni de închisoare după ce a furat cardul prietenei sale.

Judecătorii Curţii de Apel s-au arătat însă mai indulgenţi, reducându-i pedeapsa şi acordându-i circumstanţe atenuante, ajungându-se în final la o pedeapsă cu suspendare.

Victima L.G.C. şi Ioana Ş. se cunoşteau din 2012, din liceu. Cele două s-au întâlnit într-o zi la cofetăria Charlotte din Piaţa Unirii. Când L.G.C. a plecat la toaletă, Ioana Ş. i-a sustras din poşetă cardul bancar, al cărui PIN era chiar anul de naştere al victimei. A doua zi dimineaţa, hoaţa a scos de la bancomat de două ori câte 2.000 de lei. Fără să ştie cine e hoaţa, L.G.C. a făcut plângere la Poliţie şi şi-a sunat chiar prietena să i se plângă. După încă o zi, Ioan Ş. şi-a făcut un cont fals pe Facebook, începând să o ameninţe pe L.G.C. pentru a o determina să-şi retragă plângerea. Şi-a trimis pe messenger şi un mesaj sie însăşi, ca şi cum acel Lupu imaginar ar ameninţa-o şi pe ea.

Continuarea, în Ziarul de Iași.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Așa o fi?

5 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD