BMW recheamă în service 37.500 de mașini în România din cauza efectului S.A.M.S.A.R.

BMW recheamă în service 37.500 de mașini în România din cauza efectului S.A.M.S.A.R.

BMW Group România a emis astăzi un comunicat de presă prin care anunţă un recall independent pe care-l derulează în service-urile sale şi care vizează 37.500 unităţi. Este vorba despre modelele BMW care au fost importate în România de persoane fizice în perioada 2010-2013.

Importatorul BMW în România doreşte să le verifice gratuit kilometrajele acestor modele, deoarece a primit notificări de la sediul central cu privire la anumite descoperiri de ultimă oră ale cercetătorilor britanici. Aparent, este vorba despre efectul S.A.M.S.A.R. (Sudden and Abrupt Mileage System Acute Reduction), care se traduce prin reducerea misterioasă a kilometrajului.

Vestea bună pentru posesorii acestor modele este că verificarea kilometrajului pentru aflarea rulajului adevărat se face rapid şi fără dureri, prin verificarea unei baze de date internaţionale a mărcii. La fel ca la orice marcă, fiecare intrare în service a fiecărui automobil care intră într-o reprezentanţă este documentată alături de numărul de kilometri pe care i-a parcurs vehiculul respectiv până la momentul intrării în service. Cercetătorii au descoperit mai multe modele care manifestă evident efectul S.A.M.S.A.R., cum ar fi un model care avea 150.000 de kilometri în 2010 în baza de date internaţională a BMW, ofertat ulterior cu 98.000 de kilometri în România.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 CTP / Mihai Eminescu nu era moldovean get-beget, ci are origini transilvănene

2 Ce ați resimțit și ce urmează în timpul furtunii electromagnetice aflată în desfășurare

3 Putin trăiește o nouă poveste de dragoste

4 Nou record pe frontul din Ucraina! Sâmbătă au fost „lichidați” 1.320 de soldați ruși!

5 Adio, Edi Iordănescu. Salariu de nerefuzat propus de arabi celui mai prost plătit selecționer de la Euro