Boc, Flutur, Boagiu, Anastase, între cei care participă la întâlnirea cu Vasile Blaga

Boc, Flutur, Boagiu, Anastase, între cei care participă la întâlnirea cu Vasile Blaga

Emil Boc, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Roberta Anastase, Alexandru Pereş se numără printre foştii democrat-liberali care participă, miercuri, în Capitală, la întâlnirea cu fostul copreşedinte al PNL Vasile Blaga.

Înainte de întâlnire, Gheorghe Flutur nu a dorit să precizeze care este tema întâlnirii.

"Este şi domnul preşedinte Orban aici. Eu am vorbit la telefon şi socotesc că trebuie să fie şi el. (...) O să vedem", a spus Flutur.

În schimb, senatorul liberal Alexandru Pereş a afirmat că în PNL există probleme de comunicare între foştii democrat-liberali şi foştii liberali.

"Şi în PSD sunt probleme, nu numai la noi, şi în ALDE sunt probleme. (...) Mai sunt probleme care trebuie rezolvate", a afirmat Pereş.

El a precizat că Vasile Blaga ar putea fi coordonator de campanie electorală.

"În echipă da, sigur că da. În frunte e cam greu, e vorba de Convenţie, de Congres, nu se pune problema aşa", a declarat Alexandru Pereş cu privire la o funcţie pentru Vasile Blaga în partid.

El a subliniat că în mod categoric Vasile Blaga poate fi coordonator de campanie electorală.

"Sigur că da, categoric. A mai fost - şi chiar cu succes", a spus Pereş.

Pe de altă parte, deputatul Dan Vîlceanu a negat că în partid ar exista probleme de comunicare.

"Orice coleg poate să organizeze o întâlnire. Şi eu, dacă voiam să organizez o întâlnire cu colegii, puteam să o fac. Mi se pare normal să fie o întâlnire în sediul de partid, pentru ca ulterior să nu apară discuţii de genul puciuri, grupuri. Este normal. (...) Orice întâlnire care aduce unitate (...) nu poate să fie decât un plus. Să te baţi cu PSD în condiţiile actuale nu este uşor", a afirmat deputatul PNL, precizând că informaţiile vehiculate pe surse privind eventuale nemulţumiri referitoare la preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu au niciun fundament în realitate.

El a arătat că nu este neapărat o şedinţă cu un subiect clar.

"Se apropie alegeri. Eu, ca preşedinte de organizaţie, îmi pregătesc alegerile la mine în judeţ, mă întâlnesc cu tot felul de colegi. Sunt absolut discuţii normale", a mai spus deputatul PNL.

Vîlceanu a subliniat însă că la această şedinţă nu se discută despre funcţii.

"Vasile Blaga a fost tot timpul în prima linie, numai că la noi, la liberali, atunci când ai o problemă cu justiţia, faci un pas în spate, o rezolvi şi apoi poţi să faci politică şi asta s-a întâmplat. (...) Dacă domnul Vasile Blaga îşi doreşte să revină în prim plan... În permanenţă a fost la partid, a fost implicat în acţiunile partidului, am avut discuţii şi până acum, numai că o activitate politică şi o candidatură câtă vreme avea această problemă niciodată nu s-a pus. (...) Nu discutăm despre funcţii astăzi. Avem o discuţie pur şi simplu. Se apropie alegeri. (...) Am avut alegeri în partid acum un an. Biroul Executiv este clar, conducerea partidului este mai mult decât legitimă, nu cred că este un moment potrivit până la viitoarele alegeri în partid, adică până la următorul congres să discutăm despre funcţii", a arătat deputatul PNL. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

2 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

3 „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi”

4 Dar dacă George Simion o fi având și el aceeași misiune ca ăsta?

5 București, duminică seara...