BOMBA ANULUI/ARESTAREA Elenei Udrea RESPINSĂ de PENALI!!!!

BOMBA ANULUI/ARESTAREA Elenei Udrea RESPINSĂ de PENALI!!!!

Dupa scandalul privind voturile exprimate pentru retinerea Elenei Udrea si pentru arestarea acesteia, deputatii au gasit o solutie de compromis in cazul votului exprimat aparent in forma viciata.

Deputatii au transat situatia in felul urmator: au aprobat cererea de retinere a Elenei Udrea, dar nu si cea de arestare formulata de procurorii DNA.

Ora 17.57: Elena Udrea a iesit din sala de plen, impreuna cu consiliera si a intrat in sala unde se numara voturile. "Vreau sa vad ce se intampla" a spus ea.

Ora 17.40: Nu se stie rezultatul de la cererea de retinere. Potrivit unor surse, s-a trecut si la numararea voturilor pentru cererea de arestare.

Ora 17.22: Inca nu s-a solutionat problema numararii voturilor de la cererea de retinere. Comisia de numarare decide in ce fel se numara, intrucat au fost mai multe bile bagate in urna alba. Potrivit unor surse, in urna neagra erau 119 bile negre, insa in urna alba erau 125 de bile albe. Teoretic, se iau in consdirare bilele albe din urna alba. Drept pentru care, daca se tine cont si in acest caz tot de "alb", cererea este incuviintata. Daca se tine cont de "negru", este respinsa.

Ora 17.02: !!! Voturile se renumara, potrivit unor surse, intrucat au fost cativa deputati care au bagat mai multe bile intr-o singura urna.

Ora 16.57: Cererea de retinere a fost respinsa, nu a intrunit numarul necesar de voturi. Au fost doar 119 voturi "pentru" si 142 impotriva - surse

Camera Deputatilor a votat miercuri pe cererile procurorilor DNA de retinere si arestare a Elenei Udrea, in cel de-al treilea dosar al sau. Votul a venit dupa ce deputatii au aprobat urmarirea penala.

Voturile pentru retinere au fost: 119 pentru, fiind nevoie de 123 de voturi pentru ca cererea procurorilor sa fie incuvintata.

Astfel a fost RESPINSA cererea procurorilor DNA si Udrea NU poate fi retinuta.

!!!!!!! UPDATE: Liberalii au contestat numărarea voturilor și au intrat peste cei care numără în Biroul Permanent pentru a superviza renumărarea bilelor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990