Bombă cu CĂCAT pe obrazul României! E.Andronescu, propusă OFICIAL de PSD ministru al Educației!

Bombă cu CĂCAT pe obrazul României! E.Andronescu, propusă OFICIAL de PSD ministru al Educației!

Ecaterina Andronescu a fost votată în Biroul Permanent al PSD drept propunerea partidului pentru Ministerul Educației, a anunțat Gabriela Firea. Potrivit acesteia, votul pentru Andronescu a fost unanim.

Bombă cu CĂCAT pe obrazul României! E.Andronescu, propusă pentru un nou mandat de ministru la Educație! Ecaterina Andronescu ar fi fost propusă pentru Ministerul Educației, după ce a asistat, marți la o discuție cu Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, potrivit unor informații Digi24.

Update: Ecaterina Andronescu este propunerea PSD pentru ministerul Educației, spuns surse din ședința conducerii PSD, pentru Antena 3. Decizia a fost luată în urmă cu puțin timp.

PSD urmează să decidă marți titluarii de la Educație și Afaceri Europene. În biroul lui Liviu Dragnea de la Parlament au fost discuții cu premierul şi senatorul Ecaterina Andronescu. 

Potrivit informațiilor Digi24, Ecaterina Andronescu este favorită pentru a prelua ministerul Educației.

Joi expiră mandatul interimar actualului ministru al educației, Rovana Plumb.

Senatoarea PSD, acum la al patrulea mandat de ministru al Educației, i-a cerut, în august, lui Liviu Dragnea să se retragă de la șefia PSD și a criticat, de asemenea, guvernul.

"Pentru binele României și pentru binele PSD-ului, președintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate și maturitate și să facă un act de mare curaj și demnitate politică și să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le știm cu toții și nu le voi expune acum. Dacă lucrurile acestea nu se vor întâmpla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru, iar în locul unui guvern PSD de profesioniști, pe care am putea să îl avem, ne vom trezi iar cu un guvern de amatori, cum am mai avut, iar țara, în an de Centenar, se va duce și ea înspre prăpastie, spre disperarea noastră și bucuria multora care nu ne vor puternici, uniți și consolidați în slujba României", scria, în august, Ecaterina Andronescu într-o scrisoare deschisă.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...