BOMBĂ în dosarul lui Dragnea: TREI inculpați au RECUNOSCUT ACUZAȚIILE DNA! Țărănoiul e aproape CONDAMNAT!

BOMBĂ în dosarul lui Dragnea: TREI inculpați au RECUNOSCUT ACUZAȚIILE DNA! Țărănoiul e aproape CONDAMNAT!

Adriana Botorogeanu, una dintre membrele PSD angajate fictiv la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, a depus o cerere, prin avocat, in care recunoaste acuzatiile DNA din procesul in care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz in serviciu, scrie pe pagina sa de Facebook jurnalistul Ionel Stoica, de la ziarul Adevarul. Un nou termen in acest proces se judeca marti dimineata, la instanta suprema. Liviu Dragnea a ajuns la sediul Inaltei Curti, dar nu a dat declaratii presei.

Ora 10.21: Dragnea: Sunt nevinovat, am cerut audierea de martori noi neaudiati de Parchet

Ora 10:05: Anisa-Niculina Stoica, cealalta membra PSD angajata fictiv la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, a recunoscut si ea acuzatiile din dosar.

"Am inteles care sunt consecintele procedurii de judecata simplificata, asa cum a explicat presedintele completului de judecata. Doresc sa fiu judecata in aceasta procedura, cu reducerea limitelor de pedeapsa cu o treime. Cunosc invinuirile, nu am nevoie de explicatii suplimentare. Imi mentin optiunea pentru aparatorul din oficiu".

Ora 10:00: Inca un inculpat din dosar a recunoscut acuzatiile procurorilor: Gheorghe Nicusor, fost șef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare. El a cerut sa fie judecat in procedura simplificata.

"Dupa ce m-am consultat cu avocatul meu, care mi-a explicat toate consecintele juridice, am hotarat sa fiu judecat in procedura simplificata, care presupune reducerea pedepsei. Presedintele completului mi-a explicat inca o data consecintele acestei proceduri, si insist in aplicarea acestei proceduri", a declarat el in fata instantei.
Aceasta procedura implica reducerea pedepsei cu o treime.

Femeia care a recunoscut acuzatiile DNA nu se afla in sala de judecata, avocatul acesteia sustinand ca clienta sa este grav bolnava si este internata in spital.

Un nou termen in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman are loc marti, la instanta suprema.

La precedentul termen, din 31 ianuarie, procesul a fost amanat deoarece trei dintre inculpati nu si-au angajat avocat. De la proces a lipsit fosta sotie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, care a transmis prin avocat ca doreste sa fie judecata in lipsa.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia