BOMBĂ în Parlament! PSD a scos de la vot Legea Pensiilor pentru că NU are majoritate!

BOMBĂ în Parlament! PSD a scos de la vot Legea Pensiilor pentru că NU are majoritate!

BOMBĂ în Parlament! PSD a scos de la vot Legea Pensiilor pentru că NU are majoritate! 

Legea Pensiilor ar fi trebuit să fie votată astăzi, în Camera Deputaților, for decizional, dar votul a fost amânat! Decizia a fost anunțată de Florin Iordache, de la PSD, vicepreședinte al Camerei. Motivul oficial: raportul Comisiei pentru Muncă nu a ajuns la Biroul pemananet. Iordache a decis că dezbaterile și votul final vor avea loc săptămâna viitoare. Totul, în condițiile în care PSD și ALDE nu mai dețin majoritatea în Cameră, iar un vot pe lege ar putea reprezenta un posibil eșec.

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaților a adoptat, după o ședință de peste șapte ore, un raport de admitere cu amendamente pentru proiectul Legii pensiilor. Au fost 14 voturi "pentru", cinci "împotrivă" și o abținere.

PSD are probleme uriașe în Camera Deputaților, acolo unde au pierdut oficial majoritatea. Coaliția PSD-ALDE are 163 de deputați, iar majoritatea este de 165.

În ședința de astăzi ar fi trebuit să intre două proiecte extrem de importante: Legea pensiilor și Legea evaziunii. În ședința Biroului Permanent, liderii PSD au decis ca aceste proiecte să nu intre în ședința de astăzi.

Conform surselor noastre, cei de la PSD nu au majoritate, mai mulți deputați fiind absenți. Mai mult, se pare că nici UDMR nu este în totalitate de acord cu Legea pensiilor și de aici pleacă întreaga problemă a PSD.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurări, în mai multe rânduri, că PSD și ALDE au majoritate în Camera Deputaților, dar se pare că majoritatea s-a gripat la primele teste mai importante.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro