BOMBA nopții! Firea și-a ÎNCHIS pagina de Facebook după ce a primit în mai puțin de o oră 3000 de comentarii negative la o postare absolut revoltătoare!

BOMBA nopții! Firea și-a ÎNCHIS pagina de Facebook după ce a primit în mai puțin de o oră 3000 de comentarii negative la o postare absolut revoltătoare!

BOMBA nopții! Firea și-a ÎNCHIS pagina de Facebook după ce a primit în mai puțin de o oră 3000 de comentarii negative la o postare absolut revoltătoare! Acuzatiile penibile lansate de Firea impotriva celor care au huiduit-o pe Arena Nationala a declansat un tsunami de comentarii critice pe pagina ei de Facebook. In mai puțin de o oră de cand si-a publicat postarea s-au inregistrat peste 3.000 de comentarii.

”De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase (…) Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale.Acolo este despre sport, respect, valori, performanta. Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt. In rest, si maine este o zi! Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!”, a scris Firea pe Facebook la câteva minute după ce a fost huiduită.

Reactiile au aparut instantaneu, fiind foarte furioase.

„Pai tu credeai ca acolo au fost adusi oamenii cu 50 lei plus mici si bere? Credeai ca sunt asistatii sociali adusi cu arcanul? Ai primit ce meritai!!!”, a comentat o romanca.

Iata mai jos cateva dintre comentarii. Contul de Facebook a fost închis între timp:






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...