BOMBA nopții! „Soțul șefei CSM a luat foarte mulți bani de la TelDrum, cu mult mai mulți decât vă imaginați!” Dezvăluirile unei cunoscute jurnaliste

BOMBA nopții! „Soțul șefei CSM a luat foarte mulți bani de la TelDrum, cu mult mai mulți decât vă imaginați!” Dezvăluirile unei cunoscute jurnaliste. 

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a adoptat, cu majoritate de voturi, o pozitie apropiată de cea a PSD fata de raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV), in care sustine ca documentul contine unele erori factuale sau de apreciere, in legatura cu activitatea Consiliului, de natura sa creeze o perceptie gresita cu privire la aceasta autoritate publica. Jurnalista Ioana Ene Dogioiu scoate in evidenta dedesubturile acestei pozitii scandaloase.

„O mizerie fara margini la CSM. Marele comunicat privind Raportul MCV a fost stabilit de Savonea &co, a fost trimis pe mail celorlalti si adoptat fara un vot formal. 9 l-au vrut, 7 nu au fost de acord cu el, in conditiile in care procurorul general si presedintele ICCJ nu au fost intrebati. Adica o lovitura de CSM-ul condus de judecatoarea Marcu al carei barbat a primit muuuuulti bani de la Tel Drum. Cat de multi o sa va spun in curand, dar cu mult mai multi decat va imaginati”, anunta jurnalista Ioana Ene Dogioiu.

***

Probabil cea mai surprinzatoare dezvaluire din primul episod al "Teleorman Leaks" se refera la legatura dintre Tel Drum si avocatul Gil Vasile, sotul presedintei CSM, Simona Marcu. In 2015, pe cand dna Marcu era judecatoare la ICCJ, dl Gil Vasile a incasat de la Tel Drum 15.200 de lei sub semnatura directorului executiv Petre Pitis.

Se pare că sumele sunt mult mai mari...

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

4 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

5 VIDEO Scene fără precedent! Aurelian Bădulescu, pitbull-ul pesedistei din fruntea Primăriei Capitalei, l-a împ…

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde