BOMBA nopții! „Soțul șefei CSM a luat foarte mulți bani de la TelDrum, cu mult mai mulți decât vă imaginați!” Dezvăluirile unei cunoscute jurnaliste

BOMBA nopții! „Soțul șefei CSM a luat foarte mulți bani de la TelDrum, cu mult mai mulți decât vă imaginați!” Dezvăluirile unei cunoscute jurnaliste. 

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a adoptat, cu majoritate de voturi, o pozitie apropiată de cea a PSD fata de raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV), in care sustine ca documentul contine unele erori factuale sau de apreciere, in legatura cu activitatea Consiliului, de natura sa creeze o perceptie gresita cu privire la aceasta autoritate publica. Jurnalista Ioana Ene Dogioiu scoate in evidenta dedesubturile acestei pozitii scandaloase.

„O mizerie fara margini la CSM. Marele comunicat privind Raportul MCV a fost stabilit de Savonea &co, a fost trimis pe mail celorlalti si adoptat fara un vot formal. 9 l-au vrut, 7 nu au fost de acord cu el, in conditiile in care procurorul general si presedintele ICCJ nu au fost intrebati. Adica o lovitura de CSM-ul condus de judecatoarea Marcu al carei barbat a primit muuuuulti bani de la Tel Drum. Cat de multi o sa va spun in curand, dar cu mult mai multi decat va imaginati”, anunta jurnalista Ioana Ene Dogioiu.

***

Probabil cea mai surprinzatoare dezvaluire din primul episod al "Teleorman Leaks" se refera la legatura dintre Tel Drum si avocatul Gil Vasile, sotul presedintei CSM, Simona Marcu. In 2015, pe cand dna Marcu era judecatoare la ICCJ, dl Gil Vasile a incasat de la Tel Drum 15.200 de lei sub semnatura directorului executiv Petre Pitis.

Se pare că sumele sunt mult mai mari...

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

3 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

4 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

5 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet